Mainos

Kristitty nainen halusi odottaa hääyöhön, mutta poikaystävä petti – nyt nainen myy neitsyyttään

Uskonnollisen kasvatuksen saanut nainen kaupittelee nyt neitsyyttään siitä eniten tarjoavalle.

Kalifornialainen 23-vuotias Bailey Gibson oli tehnyt vakaan päätöksen odottaa ensimmäistä seksikertaansa hääyöhön, kunnes yksi teko muutti kaiken. Kun nainen sai selville poikaystävänsä pettäneen häntä, nainen päätti pyörtää lupauksensa ja hankkiutua neitsyydestään eroon tavalla, josta olisi hänelle eniten hyötyä. Nainen päätti laittaa neitsyytensä myyntiin, ja nyt hän toivoo voivansa aloittaa uuden elämän sillä tienattujen rahojen avulla.

– Kaikki meistä tekevät valintoja. Minun oli odottaa. Nyt se on myydä, Gibson selittelee päätöstään. 

Valinnasta on hyötyä naisen tulevaisuudelle

Vaikka neitsyyttään huutokauppaavista naisista on kirjoitettu ennenkin, erityisen tästä tapauksesta tekee se, että Gibson on saanut tiukan kristillisen kasvatuksen. Lapsuudessaan nainen ei esimerkiksi saanut kuunnella muuta kuin hengellistä musiikkia, ja tyttökoulussa opiskelu piti hänet kaukana pojista.

Tyttökoulusta valmistuttuaan Gibson tapasi kristityn pojan, jonka kanssa he tekivät yhteisen päätöksen odottaa ensimmäistä yhteistä kertaansa hääyöhön. Naisen sydän kuitenkin särkyi hänen saatuaan selville, että poikaystävä oli pettänyt häntä entisen tyttöystävänsä kanssa. Pettämisuutiset eivät kuitenkaan saaneet Gibsonia luovuttamaan, vaan eron sijaan hän ajatteli pariterapian olevan ratkaisu heidän ongelmiinsa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Vuoden terapiakäynnin jälkeen Gibsonin eteen pudotettiin toinen pommi; poikaystävä oli jatkanut pettämistä. Tämä oli hetki, jolloin päätös neitsyyden myymisestä syntyi.

– Hetken surtuani tulin siihen tulokseen, että neitsyyden menettämisen kanssa hääyöhön asti odottaminen oli ollut väärä päätös, sillä poikaystäväni ei ollut odottamisen arvoinen. Joten päätin tehdä neitsyydelläni jotain, josta olisi hyötyä minulle ja elämälläni, Gibson kertoo.

Nähtäväksi jää, kuinka suuri summa naisen neitsyydestä lopulta maksetaan.

Gibson myy neitsyytensä Nevadan kuuluisalla Moonlight Bunny Ranchilla. Kyseisessä bordellissa työskentelystä on aiemmin mietteitään kertonut Sarah Greenmore.

Lähde: Metro  

***

3:25

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.