Mainos

Hotelliarvostelut paljastivat: Melanie sai miehensä kiinni pettämisestä poikkeuksellisella tavalla

Nainen sai miehensä kiinni pettämisestä hyvin erikoisella tavalla. 

Melanie Sheard -niminen brittinainen tapasi Pablon ollessaan lomalla Turkissa vuonna 2014. Vaikka rakkaustarina alkoi romanttisesti, se koki nolon lopun, kun hotellissa esimiehen ominaisuudessa työskennellyt Pablo jäi kiinni pettämisestä hyvin ainutlaatuisella tavalla. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sheard, 41-vuotias kahden lapsen äiti, oli jo aiemmin pistänyt merkille, että Pablosta, 32, oli tullut Facebook-ystäviä lukuisten brittinaisten kanssa. Niinpä hän oli jo hieman epäluuloinen. 

Häitään jo suunnitellut Sheard päätti vakoilla miestään internetin välityksellä, ja törmäsi yllättävään tietoon hotelli- ja ravintola-arvosteluja sisältävällä TripAdvisor-sivustolla. Sivustolla oli lukuisia arvosteluja turkkilaismiehen johtamasta hotellista, ja useissa niistä naiset kertoivat lomaromanssistaan hotellin johtajan kanssa.

– Löysin kommentteja naisilta, jotka sanoivat, että heillä oli ollut uskomaton loma – kiitos johtajan kanssa käymänsä lomaromanssin, Sheard totesi The Sun-sivustolle. 

Lisäksi Sheard löysi arvosteluja, jossa varoitettiin muita majoittumasta kyseiseen hotelliin, sillä sen johtaja harrasti seksiä useiden vieraiden kanssa.

"Hän halusi minua vain rahan vuoksi"

Tomera nainen otti yhteyttä Facebookissa joihinkin arvostelun jättäneisiin naisiin, jotka vahvistivat suhteensa Pabloon. Yksi naisista sanoi, että suhde jatkui edelleenkin.

– Hän kielsi kaiken ensin, mutta minulla oli todisteet tytöiltä, joiden kanssa hän oli pettänyt, Sheard kertoo Pablon reaktiosta kiinnijäämiseensä.

Kyseessä eivät olleet ainoat todisteet. Kun Sheardin ystävä oli Turkissa käymässä, sai hän napttua kuvan Pablosta toisen naisen syleilyssä.

Pariskunnan kihlaus on nyt purettu.

– Hän halusi minua vain rahan vuoksi – hän ei edes maksanut minulle takaisin kihlasormusta, jonka ostin hänelle.

Pablo puolestaan kertoi The Sunille, että naiset heittäytyvät hänen eteensä jatkuvasti, mutta hän ei pettänyt Sheardia.

– Naiset, jotka sanoivat TripAdvisorissa minun liehitelleen heitä, sanoivat niin, koska en antanut heille ilmaisia drinkkejä. Ne tytöt, joihin Melanie otti yhteyttä Facebookissa, ovat valehtelijoita.

Lähteet: The Sun, Someecards

***

1:18

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.