Britney Spears kertoo, miksei ole valmis palaamaan musiikkiteollisuuteen: "Ihmiset eivät ymmärrä niitä kauheita asioita…"

9:33
Britney Spearsin holhouksesta kertova dokumentti sai maailman tajuamaan laulajan karun tilanteen – tästä on kyse

Pop-tähti Britney Spears on avannut syitä sille, miksei hän ainakaan toistaiseksi halua palata musiikkiteollisuuden pariin.

Tänä vuonna 13 vuotta kestäneestä holhouksesta vapautunut pop-tähti Britney Spears on vihdoin avannut syitä sille, miksei hän ole valmis julkaisemaan uutta musiikkia.

Pop-tähden paluusta musiikin pariin huhuttiin hiljattain, ja monet mediat, kuten Variety kertoivat Spearsin mahdollisesti työstävän parhaillaan uutta musiikkia.

Spears otti musiikkimaailmaan palaamiseen kantaa omalla Instagram-tilillään kertoen, miksi hän epäröi julkaista uutta musiikkia.

Spearsin mukaan hän olisi aikaisemmin halunnut esittää uusia kappaleitaan sekä vanhoista kappaleistaan tehtyjä remixejä, mutta holhouksen alaisuudessa hän ei väitetysti voinut tehdä niin.

Vaikka holhouspäätös on nyttemmin kumottu, ei laulaja ole sanojensa mukaan vielä valmis palaamaan musiikkiteollisuuteen.

E! Newsin mukaan Spears pohjusti asiaa toteamalla, että monet pitävät outona sitä, miksei hän tee enää musiikkia. Laulaja sanoo sen olevan kuitenkin vain pintapuolinen ongelma.

– Ihmiset eivät ymmärrä niitä kauheita asioita, joita minulle henkilökohtaisesti tehtiin... ja sen jälkeen mitä olen käynyt läpi, pelkään ihmisiä ja bisnestä, laulaja kertoo.

– Se, etten tee enää musiikkiani on tavallaan tapani sanoa "haistakaa v*ttu", laulaja jatkoi.

Spears kertoi lokakuussa samankaltaisista tuntemuksistaan, joiden mukaan hän ei halunnut palata musiikkiteollisuuden pariin.

Vaikka Spears ei ole vielä valmis julkaisemaan uutta musiikkia, hän paljasti, että aikoo poistua mukavuusalueeltaan tietyin rajoituksin. Hän kertoi Instagramissa aikovansa laittaa itsensä hieman koville ja tehdä asioita, jotka pelottavat häntä, mutta eivät kuitenkaan liikaa.

– Tiedän, mikä tekee minut onnelliseksi ja tuo minulle iloa, ja yritän meditoida niitä paikkoja ja ajatuksia, jotka mahdollistavat sen kokemisen, laulaja jatkaa.

Spears ei ole julkaissut musiikkia vuoden 2016 jälkeen. Hänen oli Varietyn mukaan määrä tehdä vuonna 2018 albumi päätuottajanaan lauluntekijä Justin Tranter. On epäselvää, onko albumille todellisuudessa äänitetty materiaalia.

Tranter kieltäytyi kesäkuussa kommentoimasta asiaa Varietylle.

Lähteet: E! News, Variety

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja