Mainos

Britannian poliisi kumosi tiedot terrorismipidätyksistä

Britannian poliisi on pidättänyt siirtolaislakien nojalla kuusi henkilöä Leedsissä Pohjois-Englannissa. Aiemmin kerrottiin, että pidätykset olisi tehty terrorismilakiin perustuen. Poliisi kuitenkin kumosi tiedot.

Britannian poliisi on ilmoittanut varhain aamulla, että Leedsissä Pohjois-Englannissa pidätetyt kuusi miestä on otettu kiinni siirtolaislakien perusteella eikä terrorismilain nojalla, kuten poliisi aiemmin kertoi.

Britannian poliisi ilmoitti myöhään illalla pidättäneensä kuusi miestä terrorismin vastaisten lakien nojalla Leedsissä Pohjois-Englannissa.

Poliisi oikaisi jo toistamiseen brittimediassa eilen kerrottuja pidätysuutisia. Ensin Sky-televisiokanava kertoi, että poliisi on pidättänyt Lontoon pommi-iskuihin liittyen yhden ihmisen Yorkshiressa Pohjois-Englannissa. Poliisi kuitenkin kumosi tv-kanavan tiedot ja korosti, että asiassa oli tapahtunut sekaannus Leedsin pidätysten kanssa. Myöhemmin sama kanava raportoi, että poliisi on pidättänyt Leedsissä kuusi miestä terrorismilain perusteella. Aamulla poliisi tarkensi tietoja Leedsin pidätyksistä kertomalla, että pidätykset tehtiin siirtolaislakien eikä terrorismilakien perusteella.

Lontoon pommi-iskujen tekijöiksi epäillyistä neljästä miehestä oli kolme kotoisin Leedsistä, joka sijaitsee Yorkshiressa. Miehet saivat itse surmansa pommien räjähdyksissä 7. kuluvaa kuuta.

(MTV3-STT-Reuters-AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.