Mainos

Britannian poliisi etsii etsintäkuulutettua naista Suomesta

Poliisi pyytää yleisön apua Ison-Britannian etsintäkuuluttaman naishenkilön löytämiseksi. Kuvan esittämä nainen on tullut Suomeen viime elokuun lopulla ja on mahdollisesti oleskellut maassa siitä lähtien.

Hän on saattanut liikkua pienen vauvan tai useamman pienen lapsen kanssa.

Iältään hän on noin 35-vuotias.

Nainen on tuomittu Isossa-Britanniassa 3,5 vuodeksi vankeuteen lapsen pahoinpitelystä. Lisäksi hänellä on tuomio perättömästä lausumasta. Nainen syytti synnytyssairaalan kätilöä syntymättömien kaksostensa kuolemasta, vaikka hänen epäillään aiheuttaneen itse lasten menehtymisen.

Ison-Britannian viranomaiset ovat tehneet naisesta eurooppalaisen pidätysmääräyksen, jolla häntä etsitään kaikista EU-maista. Viranomaisten mukaan hänellä on yhteyksiä Suomeen.

Aiemmin asunut Suomessa?

Suomessa tutkinnasta vastaava keskusrikospoliisi on löytänyt vahvoja viitteitä siitä, että etsitty on asunut aikaisemmin Suomessa eri henkilöllisyydellä ja on saattanut palata tänne rikosepäilyjä pakoon. Hän oli raskaana kadotessaan Isosta-Britanniasta ja on mahdollisesti synnyttänyt Suomessa viime syksynä. Ison-Britannian viranomaiset ovat huolissaan lapsen hyvinvoinnista.

Tutkinnassa on käynyt ilmi, että henkilöllä on ollut yhteyksiä ainakin Helsinkiin, Vantaalle ja Tampereelle. Havainnot henkilön nykyisestä olinpaikasta tai aikaisemmista vaiheista Suomessa pyydetään ilmoittamaan keskusrikospoliisille numeroon 046 896 7806 tai lähimmälle poliisille.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.