Mainos

Brian luuli 33 vuotta sitten kotikaupungista poismuuttaneen Rickin kuolleen vuosia sitten – Etsivien palkkaaminen paljasti yllättävän totuuden: "Tämä ei voi olla totta"

2:20
Katso video: Rick Hazeltonin luultiin kuolleen vuosikymmeniä sitten

Eläköitynyt poliisi Brian Pincheon halusi vielä vuosikymmentenkin jälkeen vastauksen siihen, mitä hänen lapsuuden ystävälleen oikein tapahtui.

Vuonna 1986 New Yorkin Glens Fallsissa asunut Rick Hazelton päätti jättää kotikaupunkinsa ja perheensä taakseen. Hazelton haaveili taiteilijan urasta ja koki poismuuttamisen olevan unelman toteuttamiseen ainoa oikea ratkaisu.

Hänen silloinen lapsuuden ystävänsä, Brian Pincheon toivotti nuorelle miehelle hyvää matkaa ja toivoi kuulevansa hänestä vielä tulevaisuudessa.

Yhteydenpito kuitenkin loppui kaverusten kesken kuin seinään. Pincheon ei kuullut miehestä pihaustakaan yli 30 vuoteen. Yhteys katkesi myös hänen perheeseensä, joka oli julistanut miehen lopulta kuolleeksi.

Yhteyden katkeaminen sai poliisiksi opiskelleen Pincheonin pään pyörälle. Minne hänen paras ystävänsä oikein lopulta katosi? Voisiko hän olla vielä elossa?

– Aloin käydä lävitse tuntemattomia ihmisiä löytääkseni Rickin. Päädyin jopa lopulta palkkaamaan etsivän Tennesseen Nashvilleen, Pincheon kertoo.

"En ole kadonnut, tämän täytyy olla virhe"

Etsivien palkkaaminen tuotti lopulta tulosta, sillä Pincheon sai lopulta vihjeen Hazeltonista. Mies löytyi elossa Oregonin osavaltiosta, jossa hän oli elellyt onnellista elämää perheensä kanssa jo vuosia.

Hazelton oli kuin ällikällä lyöty, kun hän sai postissa paljon puhuvan kirjekuoren.

– Kirjeessä luki, että "sinua tutkitaan kadonneen henkilön tapauksessa". Ajattelin, että tämä ei voi olla totta. En ole kadonnut, tämän täytyy olla virhe, Hazelton kertoo.

Vuosien aikana Hazelton oli kierrellyt Yhdysvaltoja. Mies oli asettunut New Yorkin, Miamin ja Coloradon kautta lopulta Oregonin Salemiin, jossa hän on asunut jo 20 vuotta.

– Ajattelin, että kukaan tuskin välittäisi mihin päädyin, joten päätin rakentaa oman elämäni, Hazelton kertoo.

"Kuin tutustuisimme toisiimme uudestaan"

Hazelton päätti lopulta lähteä vierailemaan kotikaupungissaan tapaamassa lapsuuden ystäviään. 

Hazeltonin palaamisen kunniaksi Glens Fallsin tuttuun naapurustoon oli järjestetty jalkapallopeli vanhojen kavereiden kesken.

Myös Pincheon ja Hazelton pääsivät paiskaamaan käsiään vuosikymmenten jälkeen.

– On sydäntä lämmittävää tuntea tämä kaikki rakkaus yhdessä täällä tänään. Kuinka olemme kaivanneet toisiamme näiden vuosien aikana, Pincheon kertoo.

Myös Hazelton on innoissaan vanhojen kavereidensa jälleennäkemisestä.

– Olemme kaikki hieman muuttuneet, koska olemme vanhempia. Meillä on lapsia ja perhettä. Ihan kuin tutustuisimme toisiimme uudestaan, Hazelton kertoo.

Katso kaverusten kohtaamisesta yläpuolelta löytyvältä videolta!

Lähde: CNN

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja