"Unelmapariskunta" kuoli huumeiden yliannostukseen – nukkuivat pois toistensa syleilyssä: "Todiste siitä, että mikä näyttää täydelliseltä, ei sitä ole"

Unelmapariskunnaksi kutsutut parikymppiset kalifornialaisnuoret Michelle ja Christian kuolivat huumeiden yliannostukseen. Michellen äiti löysi heidät elottomina tytön sängystä. Täydelliseksi pariksi tituleeratun kaksikon kuolema järkytti syvästi heidän läheisiään.

Nuoret rakastavaiset Michelle Avila, 23, ja Christian Kent, 20, rakastivat surffaamista. Vanhempien ja ystävien silmissä he vaikuttivat muutenkin täydelliseltä pariskunnalta.

Sunnuntaina 14. lokakuuta heidät löydettiin kuolleina Michellen vanhempien kotoa Kalifornian Orange County -piirikunnassa. Kuoleman syynä oli huumeiden yliannostus.

Unelmapariskunnan shokeeraava kuolema tuntui läheisistä murskaavalta. Se myös toi Daily Mail -sivuston mukaan enemmän esille kasvavaa opioidiriippuvuusongelman, joka näkyy olevan kasvava ongelma vauraassa yhteisössä.

Äiti löysi ruumiit

Kuolemaa edeltävänä iltana pariskunta oli ollut ystävän luona juhlimassa. Vanhempien mukaan Michelle ei ”juhlinut liikaa”, vaan mieluummin vietti aikaa Christianin ja läheisten ystäviensä kanssa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen Michellen Instagram-tililtä

Sekä Michelle että Christian olivat olleet flunssaisia ja heille oli määrätty antibiootteja. Michelle kertoi vanhemmilleen Paulo ja Adriana Avilalle, että hän ei aikonut tuona iltana juoda.

Michelle asui vanhempiensa kanssa, ja noin puoli yhden aikaan yöllä pariskunta saapui tytön kotiin. Michelle toivotti äidilleen hyvät yöt ja laittoi vaatteensa valmiiksi kuudelta alkavaan työvuoroonsa Newport Beachilla sijaitsevassa kahvilassa.

Kun Adriana tuli neljältä iltapäivällä töistä kotiin, hän löysi Michellen ja Christianin kuolleina tytön sängystä.

– Kaksi kaunista lasta, Paulo kuvailee Coast Report Online -lehdelle.

– Kuin Romeo ja Julia! He kuolivat halaten toisiaan.

Menee vielä kuukausia, ennen kuin Michellen ja Christianin kuolinsyyn tutkimukseen liittyvä toksikologian raportti valmistuu. Puhuttuaan poliisin ja asiantuntijoiden kanssa Paulo on kuitenkin varma, että he kuolivat huumeiden yliannostukseen.

Orange County Register -sivustolle hän kuitenkin kertoo, että hänen mielessään vilisee enemmän kysymyksiä kuin vastauksia.

– Mitä lapsille tapahtui? Mitä he olivat tehneet? Mikä sai heidät menemään tuohon pisteeseen? isä miettii.

Ethän vahingossa loukkaa surevaa? Artikkeli jatkuu videon alla.

"Elämä on uhkapeliä"

Perhe muutti Newport Beachille, kun Michelle ja hänen siskonsa olivat pieniä. Paulo ja Adriana uskoivat, että se olisi Los Angelesia turvallisempi kasvuympäristö tytöille.

Viime vuodet Michelle oli matkustellut Balilla, Indonesiassa, Costa Ricassa, Japanissa ja Brasiliassa. Sen jälkeen hän ryhtyi malliksi ja opiskeli samalla viestintää Orange Coast College -korkeakoulussa. Hän oli myös muuttanut takaisin vanhemmilleen, sillä se tulisi halvemmaksi.

Paulo kertoo, että Michelle ja Christian aikoivat siirtyä opiskelemaan California State University -yliopistoon Long Beachille kevään jälkeen. Michellen haaveena oli, että hänestä tulisi toimittaja.

– Hän aikoi seurata siskonsa jalanjäljissä, Paulo kertoo.

– Hän rakasti kirjoittamista ja puheiden pitämistä.

Michellen äiti lisää tähän, että Michelle oli ”vanha sielu”.

– Aina kahvin, kirjoitusten, runojen, kuvien ja sanojen äärellä.

Michelle kirjoitti ylös laulujen sanojensa ja lausahduksia, jotka jäivät hänen mieleensä. Erityisen paljon hän hurmaantui ”elämä on uhkapeliä” -lauseesta, jonka hän oli tatuoinut käteensä. Samainen lause löyty myös hänen Instagram-tilinsä kuvauksesta.

Rakkautta ensisilmäyksellä

Perheenjäsenten mukaan Michelle ja Christian tapasivat kahvilassa, jossa Michelle työskenteli. He rakastuivat ensisilmäyksellä ja seurustelivat tuoden ennen kuin Christian muutti korkeakouluopintojen vuoksi San Diegoon.

Michelle julkaisi välillä Instagram-tililleen kuvia, joista heidän rakkautensa oli helposti aistittavissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Opioidiongelma Orange Countylla

Orangen Countyn terveysviranomaiset ovat Daily Mail -sivuston mukaan saaneet selville, että huumekuolemien määrä on noussut OC:n alueella 88 prosenttia vuodesta 2000 vuoteen 2015.

Puolessa tapauksissa kyse oli siitä, että reseptilääkkeitä oli otettu vahingossa yliannostus. Seitsemän kymmenestä yliannostuskuolemasta vuosien 2011 ja 2015 välillä liittyi opioideihin.

– Vanhempien täytyy tajuta, että heidän lapsensa eivät ole turvassa.

– Tämä on todiste siitä, että mikä näyttää täydelliseltä, ei sitä ole.

Paulo onkin omistautunut viemään nuorille viestiä huumeiden käytön vaaroista.

– Tehtäväni on välittää viestiä siitä, miten upeatkin ihmiset voivat käydä läpi jotain tällaista. Kukaan ei suojele sinua.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja