Bradley Cooper erohuhujen keskellä: Haluan pitkän parisuhteen

Hurmurinäyttelijä avasi romanttista puoltaan haastattelussa.

Maailman seksikkäimmäksi mieheksikin äänestetty Bradley Cooper kertoo ihailevansa pariskuntia, jotka ovat pysyneet yhdessä vuosikymmenten ajan.

– Vanhempani ovat olleet onnellisesti naimisissa vuodesta 1963 ja isovanhemmillani on sama juttu. Kukapa ei toivoisi sellaista, hän toteaa Daily Mail -lehdelle.

Cooper myöntää olevansa romatikko ja haaveilevansa perinteisestä perhe-elämästä ja ikuisesta rakkaudesta.

– Uskon, että monet miehet ovat syvällä sisimmässään romantikkoja. Mielestäni ajatus perinteisestä perheestä on mahtava. Perinteisia malleja pidetään vanhanaikaisina, mutta mielestäni niissä on edelleen jotain hyvin ihastuttavaa, Cooper kertoo.

Hän vertaa itseään myös roolihahmoonsa Phil Wenneckiin Kauhea kankkunen -elokuvissa.

– Phil on sisimmässään romantikko. Hänen mahtailee sillä, että haluaa elää kuten sinkkumiehet, mutta molempien elokuvien lopussa hän on vain halunnut päästä kotiin perheensä luo. Ollaan rehellisiä, lähes kaikki miehet haluavat sitä.

Useissa amerikkalaisissa ja brittiläisissä lehdissä on viime päivinä huhuttu Bradley Cooperin ja hänen tyttöystävänsä, Avatar-näyttelijä Zoe Saldanan mahdollisesta erosta. Kumpikaan näyttelijä ei kuitenkaan ole varmistanut tietoa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat