Bottakselle loistouutinen! – Mersu-pomo: Emme katsele kilpailijoiden kuskeja ensi vuodeksi

Mercedes ei mieti ensi vuodeksi F1-kuskien hankkimista kilpailijoiden riveistä, tallipäällikkö Toto Wolff kertoo.

Video: Bottaksen kisa Azerbaidzhanissa C Moren studiotiimin käsittelyssä.

MAINOS

F1-kausi vain C Morella!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Lewis Hamiltonin ja Valtteri Bottaksen nykyiset Mercedes-sopimukset kattavat vain tämän kauden, mutta Hamiltonille ollaan sorvaamassa jatkoa ja myös Bottaksen tilanne näyttää alkukauden vahvojen suoritusten ansiosta lupaavalta.

Vakavimpana Bottaksen uhkaajana on pidetty Daniel Ricciardoa, jonka Red Bull -sopimus päättyy tähän kauteen, mutta Wolffin sanojen perusteella tätä vaihtoehtoa ei olla tällä haavaa miettimässä.

– Emme katsele kuljettajia Mercedeksen ulkopuolelta tällä hetkellä, koska meidän täytyy ennen kaikkea antaa tukemme kahdelle jätkällemme. Se on ensisijalla, Wolff sanoi ESPN:n haastattelussa.

Wolff nosti esiin Bottaksen ja Hamiltonin ohella Force Indialla ajavan Mercedes-suojatin Esteban Oconin.

– Tilanne on kuin jos olet tyytyväinen vaimoosi, et katsele silloin muualle! Olemme kahden vaimomme kanssa – tai kolmen (Ocon mukaan lukien), emmekä katsele muuta.

Hamiltonin Mercedes-asema on vakaa, ja Bottaksen jatko Mercedeksellä vaikuttaa huomattavasti todennäköisemmältä kuin että Ocon ottaisi hänen paikkansa.

Wolffin mukaan Mercedes on varmasti viisaampi muutaman lisäkisan jälkeen. 

– Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, kuinka Valtterilla on sujunut lähiaikoina, ja Lewisista meidän ei tarvitse puhuakaan. Hän on minun mielestäni paras nykyisistä kuskeista, ja kasvamassa on myös nuoria, kuten Ocon ja George (Russell, Formula 2 -sarjassa). Olen optimistinen Mercedeksen tulevaisuuden miehityksestä.


Lue myös:

    Uusimmat