Mersu-pomolta suoraa puhetta sopimuksesta: "Bottas on osoittanut päätöksemme oikeaksi"

Mercedeksen F1-tallipäällikkö Toto Wolff sanoo, että tallin päätös jatkaa Valtteri Bottaksen kuljettajasopimusta tälle vuodelle on ollut täysin oikea.

Video: C Moren studiotiimi analysoi Valtteri Bottaksen suoritukset Barcelonan GP:ssä.

MAINOS

F1-kausi vain C Morella

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Bottas on ajanut tänä vuonna loistokkaasti. Kakkossijat ovat tulleet Bahrainissa, Kiinassa ja Espanjassa. Bakussa nastolalainen oli ajamassa kohti voittoa, mutta hänen takarenkaansa räjähti viimeisillä kierroksilla.

– Valtteri on nostanut osakkeitaan viimeisissä kisoissa ja ollut todella vahva. Se on osoittanut päätöksemme (uusia hänen sopimuksensa tälle vuodelle) oikeaksi, Wolff sanoi Autosportin mukaan.

Merkit viittaavat vahvasti siihen, ettei Mercedes ole harkitsemassa Bottaksen syrjäyttämistä, vaikkei jatkosopimusta ole vielä solmittuna.

– Se, että meillä on kaksi kuljettajaa (Bottas ja Lewis Hamilton) suoritustasoltaan lähellä toisiaan ja he kunnioittavat toisiaan tasavertaisesti sekä kisaavat toisiaan vastaan reilusti, on paras tilanne, Wolff alleviivasi.

Bottaksella toiveissa pidempi jatko

Bottas linjaili hiljattain, että hän haluaisi tällä kertaa sorvata useamman vuoden jatkosopimuksen.

– Jos Mercedes tarjoaa vain yhden vuoden mittaista jatkosopimusta, asiasta pitää keskustella.

– Minulla on melkein aina ollut yksivuotinen sopimus. Haluaisin nyt ainakin kahden vuoden ajan tietää, mitä olen tekemässä. Sopimuksesta ei ole varsinaisesti puhuttu, ajankohta on vielä liian aikainen, Bottas sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat