Blogihelmiä: Sisälläni asuu pieni kirjoittajansielu

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla.

Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Kokemuksia Kanadassa

Työvälineet aiheuttavat ongelmia.

"Harry-imuri ei minua miellytä sekään. Siinä on minulle, pitkälle ihmiselle, liian lyhyesti putkea. Kuljen kuin Notre Damen kellonsoittaja selkä kyyryssä sen kanssa. Muutamissa huoneissa kokolattiamatot ovat erilaisia ja siellä täytyy vetää imutinta, sillä edestakainen liike ei luista. Sitten napsahtaakin putkenpätkä irti ja olen lentämäisilläni selälleni. Välillä letkukin irtoaa putkista. Siinä vaiheessa, kun se ensimmäisen kerran tapahtui, olin heittää vehkeet nurkkaan ja lähteä kotiin."

Mariskan mietteitä

Kirjoittaja on aloittanut uuden blogin!

"Pitipä sitten tätäkin kokeilla... No huimahan täytyy aina olla, että tälläistäkin kokeilee vai mitä.. Perimmäinen syy miksi haluan kokeilla on tätä on se, että sisälläni asuu pieni kirjoittajansielu, mutta en ole koskaan saanut aikaseksi kirjoittaa lehteen omia juttujani, tai tarinoitani. Joko aika ei riitä, tai sitten en saa kunnon otetta kirjoittamiselleni..."

Kilpajuoksu

Miten sujuu blogistilta punnertaminen?

"Kokeilimme toissapäivänä Ennätystehtaan innoittamana minuutin punnerrustestiä ja sain töin ja tuskin tulokseksi kolmekymmentä. Miespuoliset kilpailijani sai molemmat yli 45 enkä tietenkään voinut olla uhoamatta, että voitan heidät mennen tullen parin kuukauden päästä. Siispä revanssi on tiedossa helmikuussa ja minun on pakko voittaa!"

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja