Bjurströmillä uusi aluevaltaus: Ollut haaveeni jo kauan

Tanssinopettaja, juontaja ja uutisankkuri Marco Bjurström on valloittanut uuden alan.

Marco Bjurström on ostanut Helsingin keskustassa sijaitsevan, Michelin-tähdellä palkitun Postres-ravintolan.

– Ravintoloitsija kuulostaa niin hienolta, mutta yksin en tietenkään tähän lähtenyt, enkä toimi kokkina, Bjurström nauraa.

– Olen mukana toiminnassa gourmet-kokkina toimivan veljeni kanssa. Kevään loppupuolella lähdimme tähän mukaan. Olen aina rakastanut paikkaa ja tämä on ollut haaveeni jo kauan, Bjurström kertoo.

Ravintolalla on yhteensä viisi omistajaa, joista kolme on kokkeja. Bjuström on tyytyväinen haaveensa toteuttamiseen ja siihen, että pääsi mukaan kannattamaan ravintolan toimintaa.

– Yrittämistä en tietenkään lopeta, mutta kyllä unelmiin on uskottava. Haluan myös toiminnallani turvata paikan toiminnan.

Bjuström toteaa, että hänellä ei näin muutaman kuukauden ja kesäkauden jälkeen ole tarkkaa tietoa ravintolan menestyksestä. Sijoituksessa onkin enemmän kyse muusta kuin rahasta.

– Enemmän tässä on kyse henkisestä puolesta. Rahan sijaan ajattelen, että omistaminen mahdollistaa asioita ja on turvallisuuden ja hyvän olon takaaja.

Tuore ravintoloitsija kertoo vaikuttaneensa hieman ravintolan sisustukseen ja tauluihin ja on luonnollisesti käynyt myös muutoksen jälkeen paikan päällä syömässä.

– Jos en kävisi siellä syömässä, niin olisihan se kammottavaa. Sehän kertoisi siitä, että minua ei kiinnostaisi koko asia. Pidän itsekin ruoanlaitosta, mutta en ymmärrä miten he saavat sellaisia hienoja makuja esiin, se on varsinaista taidetta.

Bjurströmin uudesta aluevaltauksesta uutisoi ensimmäisenä 7 päivää -lehti.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat