Mainos

Bin Ladenin videonauhasta vaaliteema USA:ssa

Amerikkalaisten presidenttiehdokkaat kiistelevät vaalikamppailun loppumetreillä siitä, kumpi on tehokkaampi terrorismin vastaisessa sodassa.

Al-Qaida-verkoston johtaja Osama Bin Ladenin uusi videonauha on sähköistämässä Yhdysvaltain vaalikamppailun viimeisiä päiviä. Al-Jazeera – kanavan eilen näyttämässä nauhassa Bin Laden sanoi ensimmäistä kertaa olleensa kolmen vuoden takaisten terrori-iskujen takana.

Amerikkalaisten presidenttiehdokkaat kiistelevät nyt siitä, kumpi on tehokkaampi terrorismin vastaisessa sodassa.

Sekä presidentti George Bush että demokraattien presidenttiehdokas John Kerry ovat tuominneet bin Ladenin nauhan ja lupaavat ottaa terroristijohtajan kiinni samalla, kun syyttävät toisiaan.

Kerryn mukaan presidentti George Bushin erehdykset ja virhearvioinnit ovat vahingoittaneet USA:n joukkoja ja vieneet huomion pois todellisesta terrorisodasta.

Bushin loppusuoran kampanjointi muistuttaa sodasta ja historiasta.

-Kun Ronald Reagan oli vastakkain Neuvostoliiton kanssa kylmässä sodassa senaattori Kerry sanoi, että presidentti Reaganin voimalähtöinen rauhanpolitiikka tekee Yhdysvalloista turvattomamman. Historia osoittaa, että Kerry oli väärässä ja Reagan ei, Bush totesi.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.