Bimbojen taisto: Päihittääkö Kim Kardashian Paris Hiltonin?

Onko seurapiirikaunotar Paris Hilton jo menneen talven lumia? Julkkispiireihin on saapunut uusi tähti, jonka ainoa tehtävä on paistatella parrasvaloissa. Kuten Hiltonkin, myös Kim Kardashian on kuuluisa siitä, ettei oikeastaan tee mitään järkevää.

Paris Hilton ampaisi parrasvaloihin 16-vuotiaana. Nyt tähden titteliä julkkismaailman kestotähtenä tavoittelee toinen seurapiirikaunotar. Kim Kardashian tunnetaan jo kurveistaan, omasta tv-ohjelmastaan ja loputtomasta halustaan olla julkisuudessa.

Kun Hiltonilta kysyttiin, onko Kardashian viemässä hänen paikkaansa tähtimaailmassa, seurapiirikaunotar tulistui. Upporikas tähti ei ehkä kestä vertailua Kardashianiin, mutta loppujen lopuksi naisilla on yllättävän paljon yhtäläistä. Hilton ja Kardashian ovat lapsuudenystävät, mutta naiset riitaantuivat, kun Kardashian pääsi parrasvaloihin. Oikea kissatappelu syntyi, kun Kardashian ei ollut huomaavinaankaan entistä ystäväänsä Las Vegasissa viime elokuussa.

Sekä Hilton että Kardashian ovat yrittäneet laulu-uraa. Hiltonin ensisingle Stars Are Blind pääsi listoille vuonna 2006, mutta itse albumi ei menestynyt. Kardashianin Jam (Turn it up) -sinkku julkaistiin tämän vuoden maaliskuussa. Sitä on ladattu vaivaiset 14 000 kertaa.

Kumpikin naisista rakastaa esiintyä televisiossa. Hiltonin The Simple Life -tositv-ohjelma oli menestys, mutta uusin yritys The World According To Paris on flopannut. Keeping Up With The Kardashians esittelee Kardashianin siskosten elämää. Ohjelmalla pyyhkii hyvin, sillä meneillään on jo kuudes kausi ja sarjalla on 4,8 miljoonaa katsojaa.

Naiset ovat kuuluisia hupsuista kommenteistaan.

– Halusin ensin eläinlääkäriksi, mutta kun tajusin, että eläimiä täytyy piikittää, päätin vain ostaa ison määrän karvaturreja ja pitää niitä kotonani, Hilton on sanonut.

Kardashian paljasti pinnallisuutensa Twitterissä.

– En kestä sitä, että naiset käyttävät väärän väristä meikkipohjaa. On maailman kamalin asia meikata kasvot liian vaalealla meikkivoiteella, tähti on tilittänyt.

Molemmilla naisilla on huikea omaisuus. Vaikka heillä ei ole kunnon ammattia, he ovat tienanneet muun muassa myymällä omalla nimellään varustettua kosmetiikkaa ja vaatteita. Naiset ovat tehneet myös mallin töitä. Hiltonin omaisuudeksi arvioidaan 614 miljoonaa dollaria. Kardashian omaisuus on noin 35 miljoonaa dollaria, mutta hän tienaa koko ajan lisää.

Hilton ei ole ollut naimisissa, mutta hän on kihlautunut kaksi kertaa, malli Jason Shawin ja perijätär Paris Latsisin kanssa. Hilton on kertonut ihailevansa poikabänditähtiä. Hän on tapaillut Back Street Boys -yhtyeessä laulanutta Nick Carteria ja Good Charlotte -bändin kitaristia Benji Maddenia.

Kardashian meni nuorena naimisiin itseään kymmenen vuotta vanhemman musiikkituottaja Damon Thomasin kanssa. Pari erosi vuonna 2004. Nyt nainen on kihloissa koripalloilija Kris Humphriesin kanssa.

Kumpikin tytöistä on tullut kuuluisaksi eroottisten kotivideoiden vuoksi. Sekä Hilton että Kardashian on poseerannut Playboyssa. Vuonna 2004 Hiltonin ex-poikaystävä Rick Salomon julkaisi videon parin yhteisestä yöstä. Nainen haastoi Salomonin oikeuteen, mutta asia sovittiin vuonna 2005. Huhujen mukaan Hilton saisi osan videon tuloista itselleen. Kardashianin eroottinen video tuli julkisuuteen vuonna 2007, kun laulaja Ray J:n kanssa vietetty kuuma hetki levisi internetiin.

MTV3/Helmi

Lähde: thesun.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja