Bileillan yllättävä käänne – ystävykset päätyivät toiseen maahan: "Minulla ei ollut aavistustakaan, missä olin"

Ystävykset päätyivät spontaanille lomalle bileillan päätteeksi.

Toisinaan humalaiset illat lähtevät hieman lapasesta. Sen tietää ainakin mies, joka tilasi humalapäissään itselleen muun muassa riikinkukon.

Sen tietävät myös 19-vuotias brittityttö Tara Hammersley, ja hänen paras ystävänsä, Jack Messer, 19, jotka kokivat viime kuussa jotain erikoista. Bileillan yllättävästä käänteestä uutisoi muun muassa Yahoo.

Ystävykset olivat lähteneet yökerhosta Sussexista, kun he päättivät hakea pikaruokalasta jotain syötävää. Lähin McDonald's sattui kuitenkin sijaitsemaan Gatwickin lentokentällä.

Siitä se ajatus sitten lähti.

"Minulla ei ollut aavistustakaan, missä olin"

Parivaljakko varasi lennon Barcelonaan ja nukahti aamuyöllä lähteneellä lennolla.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Kun heräsin lennolla, minulla ei ollut aavistustakaan, missä olin – ensimmäinen ajatukseni oli, että olin kuollut ja matkalla taivaaseen, Tara kertoo.

Tara kertoo kysyneensä useita kertoja Jackilta, missä he olivat. Nuorimies muisti viimein, että he olivat matkalla Barcelonaan.

– Sanoin vain, että 'voi luoja, mitä olemme tehneet', ja nauroimme lopulta.

Ystävykset päätyivät viettämään Espanjassa kaksi päivää nauttien rantaelämästä ja yökerhoista. Ystävykset joutuivat paikan päältä ostamaan lisää vaatteita. Taran yllä oli koneessa vain hopeanvärinen paljettimekko.

– En yhtään tiedä, miten selvisimme lentokentän turvatarkastuksesta ja koneeseen, mutta jotenkin se tapahtui.

Lähteet Yahoo, The Sun

Lue myös:

    Uusimmat