Viinanhuuruinen ilta päättyi kaikkien aikojen heräteostokseen – mies osti bussin

Liian villillä bilettämisellä saattaa olla yllättäviä seuraamuksia.

Brittiläinen Davie Little oli edellisenä iltana bilettänyt Ibizalla tyttöystävänsä kanssa ja kuten on helppo uskoa, iltaan kuului runsaasti alkoholia.

Vilkaistuaan puhelintaan illan jälkeen, karu todellisuus valkeni DJ:n töitä osa-aikaisesti tekevälle miehelle. Hän oli nimittäin ostanut eBay-nettihuutokaupasta 28 500 punnan eli noin 33 000 euron Scania Irizar Century Coach -bussin.

– En voi uskoa, mitä tein viime yönä Ibizalla. Olin yökerhossa, ja nautin elämästä ilman huolen häivää. Kun lähdin yökerhosta, tajusin, että olin ostanut lähes 30 000 punnan bussin. En voi uskoa, että näin on päässyt käymään. Ibiza tuhoaa elämiä! Ei kukaan sattuisi tarvitsemaan bussia, Little kirjoittaa Facebookissa.


Päivitystä on jaettu tuhansia kertoja. Kotimaahansa palannut nuorimies kertoo saavansa kuulla heräteostoksestaan ystäviltään koko ajan.

– Ystävänikin ovat tehneet tyhmiä asioita Ibizalla, mutta eivät mitään tällaista. Isäni selasi busseja puhelimella aikaisemmin. En tiedä, johtuiko bussin tilaaminen humalatilastani vai tapahtuiko se itsestään, kun kännykkä oli taskussani, Little pohti.

Little kertoo, ettei hän todellakaan tarvitse bussia, eikä hänellä ole sellaisen ajamiseen vaadittavaa ajokorttiakaan. Hänen isänsäkään ei ollut vakavissaan ostamassa linja-autoa, joten hänellekään Little ei voi sitä myydä.

Hän on ollut yhteydessä eBayhin ja kertonut tehneensä ostoksen vahingossa. 

Lähde: DailyMail

Tältä näyttää (ja kuulostaa), kun irkkuäiti opettaa tytärtään ajamaan.

Äiti opettaa tytärtään ajamaan – kestätkö katsoa? 2:13

Lue myös:

    Uusimmat