Mainos

Berlusconia epäillään nyt parituksesta

Italian pääministeri Silvio Berlusconi tuntuu tarpovan naisskandaalista toiseen. Äskettäin hänen "ystävyytensä" 18-vuotiaan naisen kanssa herätti pahennusta, ja nyt pääministerin epäillään olevan osallisena parituksessa.

Barilainen tuomioistuin on aloittanut tapauksesta tutkimuksen.

Italialaisen Corriere della Sera -sanomalehden mukaan Berlusconin lähipiiriin kuuluva paikallinen liikemies oli kutsunut Berlusconin yksityisasunnolle Roomaan naisseuralaisia. Naisille oli maksettu vierailusta korvauksia 1000-2000 euroa. Asuntoon yöksi jääminen oli tuottanut muhkeamman tilin.

Neljä naista on kertonut tuomioistuimen kuulusteluissa osallistuneensa Berlusconin juhliin. Yksi heistä oli kuvannut kännykällään Berlusconin asunnossa.

"Valhetta ja roskaa"

Berlusconin, 72, mukaan syytökset ovat jälleen kerran valheita, joilla hänen imagoaan pyritään likaamaan.

Berlusconin lakimies ei omalla kommentillaan kuitenkaan juuri auttanut päämiehensä tilannetta. Asianajaja kiisti syytökset Corriere della Sera -lehdelle, mutta totesi samaan hengenvetoon, että vaikka huhut olisivatkin totta, ei pääministeri ole tehnyt mitään väärää.

- Hän on ollut korkeintaan loppukäyttäjä ja siten lain edessä rankaisematon, Berlusconin asianajaja Niccolo Ghedini kommentoi tapahtunutta.

(MTV3 - Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.