Ben Affleckin äiti asetti lemmikkiä haluavalle pojalleen kovat ehdot

Näyttelijä Ben Affleckin äiti käski lapsensa osoittamaan, että on tosissaan lemmikin hankinnan kanssa, Female First uutisoi.

Kun Ben Affleck oli lapsi, hän halusi epätoivoisesti omaa koiraa, mutta äiti Chris ei ollut vakuuttunut, että hän olisi pätevä pitämään huolta elävästä eläimestä. Näyttelijän äiti patistikin lapsensa taluttamaan mielikuvituskoiraa viikkoja, jotta näkisi, onko poika riittävän kypsä haluamaan oikeata koiraa.

– Minun konservatiivinen vanhemmuus ei ollut aina helppoa heille. Ben halusi koiran. Laitoin hänet taluttamaan mielikuvituskoiraa ja pitämään siitä huolta, äiti muistelee New York Post -lehdessä.

Vaikka Affleck on sitä mieltä, että hänen äitinsä oli hyvin tiukka, ei näyttelijällä ole muuta kuin hyvää sanottavaa äidistään.

– Suloinen äitini toi naisellisen puoleni esille – empatian, harkitsevaisuuden, käytöstavat, humaaniuden ja teeskentelemättömyyden, Affleck sanoo.

Nykyään Affleckilla on kolmen lapsen, Violetin, 6, Seraphinan, 3 ja kahden kuukauden ikäisen Samuelin lisäksi lukuisia lemmikkejä, kuten kissoja, käärmeitä, marsuja ja kilpikonnia.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat