Beckhamien kuopus Harper Seven täytti yhdeksän vuotta – isoveljet onnittelivat suloisten kuvien kera: "Rakastan sinua valtavasti"

1:06
David Beckham kertoi muistojaan Suomesta Bahrainin GP:ssä

David ja Victoria Beckhamin tytär Harper Seven täytti perjantaina yhdeksän vuotta.

David ja Victoria Beckham juhlistivat viime viikonloppuna jo 21. hääpäiväänsä. Julkkispariksi poikkeuksellisen pitkään yhdessä pysyneet Beckhamit ovat myös neljän lapsen vanhempia. Häitä tanssittiin vain kuukausia esikoispoika Brooklynin syntymän jälkeen. Sittemmin vanhempien arkea ovat saapuneet rikastuttamaan myös pojat Romeo ja Cruz sekä viimeisenä ainokainen tytär Harper Seven.

Perheessä olikin perjantaina 10. heinäkuuta jälleen juhlan paikka, kun kuopus Harper täytti yhdeksän vuotta. Perheen pienin vaikuttaa olevan isoveljiensä suosikki, sillä kaikki kolme julkaisivat sosiaalisessa mediassa rakkautta hehkuttavat onnittelut 9-vuotiaalle.

– Hyvää 9-vuotissyntymäpäivää Harper! Toivottavasti sinulla on ihana päivä. Rakastan sinua niin paljon, 17-vuotias Romeo kirjoitti ja jakoi hymyileväisen yhteiskuvan pikkusiskonsa kanssa.

Sisaruskatraan vanhin, valokuvaajana uraa tekevä Brookyln, 21, puolestaan julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan, jossa hän oli napannut pikkusiskonsa syliinsä kukkakedossa.

– Hyvää syntymäpäivää pikkusiskolleni! Rakastan sinua valtavasti!

Kenties herttaisimman otoksen onnitteluviestinsä yhteyteen oli kuitenkin valinnut 15-vuotias Cruz. Hänen vuosien takaa julkaisemassaan kuvassa hän itse työntää pikkusiskoaan rattaissa mietiskelevä ilme kasvoillaan.

– Hyvää syntymäpäivää Harper! Rakastan sinua valtavasti. Toivottavasti sinulla on paras syntymäpäivä ikinä, isoveljistä nuorin onnitteli.

Myös vanhemmat onnittelivat molemmat tytärtään julkaisemalla Instagramissa videokoosteet, joissa nähtiin kuvia vuosien varrelta.

Ex-jalkapalloilija ja entinen Spice Girls -tähti ovat kertoneet julkisuudessa, kuinka päätyivät antamaan tyttärelleen ainutlaatuisen nimen.

Davidin mukaan Harper-nimen inspiraationa toimi kirjailija Harper Lee, joka on kirjoittanut hänen vaimonsa suosikkikirjan To Kill A Mockingbird. Monet ounastelivat, että toinen nimi Seven liittyisi jotenkin Beckhamin Manchester Unitedissa käyttämään pelinumeroon. Futislegenda on kuitenkin paljastanut, ettei pelinumero ole ainoa syy.

– Seven (suom. seitsemän) symboloi hengellistä täydellisyyttä, maailman seitsemään ihmettä ja sateenkaaren seitsemään väriä. Lisäksi se on monessa kulttuurissa onnennumero, hän on sanonut Guardianin mukaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja