Victoria ja David Beckham ovat olleet naimisissa jo 21 vuotta – muistatko, kuinka superparin rakkaustarina alkoi?

1:06
David Beckhamilla on mukavia muistoja suomalaisista.

Hääpäiväänsä viettäneet David ja Victoria Beckhamn julkaisivat Instagram-tileillään herkän videon yhteiseltä taipaleeltaan. 

21 vuotta avioliittoa takana ja vielä vahvana yhdessä. Tämä pätee maailmankuulun ex-jalkapalloilijna David Beckhamin ja hänen vaimonsa, Spice Girls -yhtyeestä aikoinaan kuuluisuuteen nousseen Victoria Beckhamin kohdalla.

Beckhamit avioituivat 4. heinäkuuta vuonna 1998 hulppeassa seremoniassa Luttrellstownin linnassa Irlannissa, eli he viettivät viime lauantaina 21. hääpäiväänsä. 

Muistellakseen yhteistä taivaltaan niin David, 45, kuin Victoria, 46, julkaisivat Instagram-tileillään videot suhteensa vuosien varrelta. 

– Noin 23 vuotta sitten istuin huoneessa Gary Nevillen kanssa ja Spice Girlsit olivat televisiossa. Käännyin katsomaan Garya ja sanoin, että pidän hänestä, joka on pukeutunut pieneen mustaan kissapukuun. Kuka olisi uskonut, että vuosia myöhemmin, että juhlimme 21 vuotista avioliittoamme ja meillä on neljä kaunista ja täydellistä lasta. Kiitos ja hyvää vuosipäivää. Minä rakastan sinua, David kirjoittaa videonsa yhteyteen. 

(Voit katsoa videon painamalla sen keskeltä.)

Myös Victoria julkaisi omalla Instagram-tilillään diaesityksen vuosien varrelta. 

– En voi uskoa, että siitä on jo 21 vuotta, kun sanoimme tahdon. Neljä lasta, neljä koiraa. Paljon naurua ja rakkautta. Rakastan sinua päivä päivältä enemmän, Victoria kirjoittaa. 

(Voit katsoa videon painamalla sen keskeltä.)

Myös Victoria rakastui tiettävästi Davidiin heti ensisilmäyksellä. Tämä kävi ilmi, kun nykyisin muotisuunnittelijana työskentelevä Victoria kirjoitti Britannian Voguessa kirjeen 18-vuotiaalle itselleen.

Hän kertoi kirjeessä muun muassa varsin yksityiskohtaisesti parin ensitapaamisesta. 

– Poikaystävistä ja kestävästä rakkaudesta: opi lisää jalkapallosta, etenkin paitsiosäännöstä. Ja kyllä, rakkautta ensisilmäyksellä on olemassa. Se tapahtuu sinulle Manchester United -joukkueen pelaajien odotushuoneessa. Joskin tulet olemaan pienessä humalassa, joten pienet yksityiskohdat saattavat olla utuisia. 

– Näet muiden pelaajien juomassa kavereidensa kanssa baarissa, näet Davidin samaan aikaan sivummalla hänen perheensä kanssa (David ei ole vielä tässä vaiheessa joukkueensa tähti, vaan sinä olet se kuuluisa), Victoria kuvailee kirjeessä.

– Hänellä on myös todella söpö hymy. Sinä olet myös läheinen perheesi kanssa ja mietit, kuinka hän tuntee samoin. Hän tulee kysymään numeroasi (hänellä on edelleen Lontoo–Manchester -lentolippu, johon kirjoitat numerosi). Loppu, niinkuin sanotaan, onkin sitten historiaa, hän kirjoitti ja paljasti parin tapailleen alkuun piilossa katseitla hänen managerinsa kehotuksesta.

Lähteet: In Style, Vogue

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja