David Beckhamin 8-vuotias tytär osti isälleen ikonisen yllätyslahjan – poseeravat nyt samanlaisissa Frendit-huppareissa

1:06
David Beckham muisteli Suomea Bahrainin F1-kilpailun alla.

Frendit-sarjan tähti riensi kommentoimaan kuvaa.

Maailmankuulu jalkapalloilija David Beckham julkaisi Instagram-tilillään yhteiskuvan tyttärensä Harperin, 8, kanssa.  Kuvassa isällä ja tyttärellä on päällään ikonisen Frendit-sarjan logolla varustetut hupparit. Tyttärellä harmaa, isällä musta. 

– Hauskaa sunnuntaita. Mitä kuuluu @Friends? Harper Seven tietää kuinka paljon rakastan Frendit-ohjelmaa, joten hän yllätti minut antamalla tämän aamulla, jalkapallotähti kirjoittaa.

Frendit-sarjan yksi tähdistä, Courteney Cox on kommentoinut kuvaan. 

– Awww, niin suloista, tähti kirjoittaa.

Beckhamit majailevat paraikaa eristyksissä noin 6,6 miljoonan euron arvoisessa Cotsworldin kodissaan, joka sijaitsee upealla luonnonsuojelualueella Englannissa.

On kerrottu, että Victoria ja David Beckham suunnittelevat rakentavansa salaisen poistumistunnelin kotiinsa. Suunnitelmat saivat tiettävästi alkunsa, kun brittiläinen jalkapalloilija Dele Alli ryöstettiin kotonaan pohjois-Lontoossa. Laulajatähti Robbie Williams on puhunut myös avoimesti ryöstämiseen liittyvistä peloista. 

Express-julkaisun mukaan Beckhamit suunnittelevat poistumistunnelin menevän heidän autotallinsa, kotinsa, sekä myös viinikellarinsa välillä. 

LÄHDE: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja