BB-talossa rakastuneet Helmeri ja Anu palasivat yhteen – molemmat laittoivat kodit myyntiin ja väläyttelevät vihjeitä avoliitosta

Anu Puumalainen kirjoittaa Instagramissa, että itkulta ja turhautumiseltakaan ei olla vältytty. 

Toissa kaudella Big Brother -talossa tutustuneet Anu Puumalainen ja Helmeri Pirinen ilmoittivat lokakuussa eronneensa. Puumalainen kertoo nyt, että he ovat palanneet yhteen. 

–Juu, pitää se paikkansa. Tosin ei se ole mikään tuore juttu, sillä vietimme jouluakin yhdessä, Puumalainen toteaa puhelimitse.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti

Eron jälkeenkin pariskunta on vilahdellut toistensa sometileillään. Puumalainen julkaisi tällä viikolla Instagram-tilillään yhteiskuvan, jonka yhteyteen hän kirjoitti viitteitä paluusta yhteen.

– Asiat alkavat loksahdella paikalleen aika kivasti, kun tekee riittävästi töitä sen eteen. Itkulta ja turhautumiseltakaan ei olla vältytty, mutta sitähän tämä elämä on parhaimmillaan! Vitsi että on hyvä fiilis. Elämä on ihanaa, kun sen oikein oivaltaa! Puumalainen kirjoittaa. 

Kommenttikenttä on täyttynyt onnea hersyvistä kuvista. 

– Hyvä, että olette yhdessä. Sitä minä ja muut teidän fanit varmaan eniten toivomme. Kaikkea hyvää teille!

– Olen onnellinen teidän puolesta. 

– Ihana pari!

Myös Pirinen julkaisi saman kuvan Instagram-tilillään

Pariskunta vastasi fanien kysymyksiin helmikuun alussa YouTubessa julkaistussa videossa. Faneja kiinnosti muun muassa tietää, mikä heidän vuodessaan oli pahinta. 

– Kyllä se oli varmaan meidän ero, Puumalainen pohtii. 

– Viime vuonna oli aika tiukkoja juttuja, läheisten poismeno, meidän ero, mun sairastelu...Meinasin kuolla keuhkoveritulppaan. 

Pariskunta myös paljastaa, että molemmat myyvät paraikaa omia kotejaan ja pohtivat sitä, että millainen heidän unelmiensa koti olisi. 

– Poikani toivoisivat omia huoneita, olisi myös kiva, jos meillä olisi piha, jossa grillata. 

– Poreallas ja pieni jumppasali, sellainen, jossa pojat voisi riehua ja sinä voisit tehdä jumppajuttuja.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja