BB-voittaja Janica Westerback tähtää bikini fitness -kisoihin – tällaisessa kunnossa neljän lapsen äiti on nyt

Janica Westerback (o.s. Kortman) voitti Big Brotherin vuonna 2011.

Big Brother -voittaja Janica Westerback (o.s. Kortman) erosi aviomiehestään viime keväänä, ja avioerosta tulee virallinen lähiaikoina. Pariskunta laittoi yhteisen kotinsa eron jälkeen myyntiin.

– Talosta on tehty kaupat ja muutto on edessä. Nyt pääsen rakentamaan kunnolla omaa elämää, Kortman kertoi Olavi Klinovin Klinov #2 -taidenäyttelyn kutsuvierasavajaisissa.

Kortmanilla ei ole kiire uuteen suhteeseen eron jälkeen.

– Minulla on yhteensä neljä lasta kahdesta suhteesta, joten uusperhearki on koettu. Ehkä nyt keskityn itseeni ja alan elää elämääni niin kuin itse haluan sekä teen niitä asioita, joista tykkään. En välttämättä tarvitse perhettä, minulla on se jo.

Kirjanpitäjänä työskentelevän Kortmanin esimies harrastaa kehonrakennusta, jonka innoittamana Kortman myös itse innostui kuntosaliharjoittelusta. Aikaisemmin Kortman on kuntoillut koiran kanssa lenkillä ja käynyt ryhmäliikuntatunneilla.

– Tiesin, että Tiina Jylhä on ollut kehonrakennustoiminnassa mukana ja kyselin häneltä valmentajia. Tiina tietenkin suositteli, että paras valmentaja on hänen miehensä Tape Valkonen.

Valkonen teki Kortmanille kuntosali- ja ruokavalio-ohjelman.

– En saa paitaa pois päältä, kun käsien lihakset ovat niin kipeät, Kortman nauraa.

(Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä)

Neljän lapsen äiti urheilee tavoitteellisesti.

– Minulla on tähtäimessä tulevaisuudessa bikini fitness-kilpailut. On ihanaa keksiä uusia unelmia ja tavoitteita elämässä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja