Bayern Münchenin tähtipelaaja raivosi tappion jälkeen – löi toimittajaa kolmesti kasvoihin

FC Bayern Münchenin ja Borussia Dortmundin välinen ottelu jalkapallon Bundesliigassa sai lauantaina kaoottisen lopun. Münchenin tähtipelaaja Franck Ribery ei suvainnut ranskalaistoimittajan kysymyksiä joukkueen 2-3-tappiosta, vaan löi toimittajaa kolmesti kasvoihin.

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa Bayern Münchenin ja Borussia Dortmundin ottelun hienoimmat maalit.

Ruotsalaislehti Sportbladetin mukaan Bild kertoi Riberyn olleen ottelun jälkeen ranskalaisen BelN Sports-kanavan haastettelussa ja ajautuneen kiivaaseen sanaharkkaan toimittaja Patrick Guilloun kanssa. Guillou on pelannut jalkapalloa Saksassa Bochumin sekä Rennesin riveissä, ja kaksikko tunsi toisensa entuudestaan.

Toimittajan mielestä Bayernin keskikenttäpeluri oli osasyy vastustajajoukkue Dortmundin kahteen maaliin. Ribery ei hyväksynyt väitteitä.

35-vuotias keskikenttäpeluri raivostui ja löi Guillouta kolmesti kasvoihin. Seura vahvistaa viikonlopun tapahtumat.

– Ribery on kertonut meille pahoinpidelleensä maamiestään Patrick Guillouta, jonka hän on tuntenut monta vuotta. Olemme päässeet yhteisymmärrykseen Guilloun kanssa. Aiomme istua alas keskustelemaan ongelman ratkaisemisesta. Guillou on jo kertonut, että kokous on myös hänen toiveensa, Bayernin urheilujohtaja Hasan Salihamidzickertoi Bildille.

Bayern johti ottelua kahdesti, mutta menetti asemansa. Dortmund voitti kamppailun lupulta 3-2 ja vahvisti asemiaan Bundesliigan kärjessä. 

Lue myös:

    Uusimmat