Toisen puoliajan hieno kiri kaatoi Bayern Münchenin – Dortmund juhli huimassa kärkiottelussa, vankisti asemiaan sarjakärjessä

Borussia Dortmund kaatoi Bayern Münchenin trilleriksi muodostuneessa Bundesliigan kärkiottelussa lukemin 3-2.

Herkuttele videolta ottelun kohokohdat.

Dortmund nousi toisen puoliajan hienon kirinsä turvin voittoon. Bayern johti ottelua avausjakson jälkeen Robert Lewandowskin osumalla 1-0.

Toinen puoliaika alkoi erittäin vauhdikkaasti. Marco Reus laukoi rangaistuspotkusta isännät tasoihin 49. peliminuutilla. Vain muutama minuutti tästä ja Lewandowski vei Bayernin illan toisella osumallaan uudestaan johtoon.

Sarjakärki Dormund ei kuitenkaan lannistunut. 67. minuutilla oli Reusin vuoro laukoa illan toinen henkilökohtainen osuma. Dortmund kärki Paco Alcacer huipensi kotijoukkueen hienon toisen puoliajan kirin laukomalla isäntien voittomaalin 15 minuuttia ennen ottelun päätöstä.

Lewandowski onnistui tuikkaamaan pelivälineen jo kolmannen kerran verkkoon lisäajan loppuhetkillä, mutta osuma hylättiin paitsion vuoksi.

Voiton myötä Dortmund vankisti asemiaan Bundesliigan kärjessä. Eroa kakkosena olevaan Borussia Mönchengladbachiin on nyt neljä pistettä. Bayern putosi tappion myötä kolmanneksi. Ero Dortmundiin venyi jo seitsemään pisteeseen.