Tästä keskustellaan vielä? Tuomari onnistui Erling Braut Hålandin kanssa siinä, mistä suurseurat unelmoivat

1:16
Kokiko Borussia Dortmund oikeusmurhan? Bellinghamin maali hylättiin kyseenalaisella tavalla

Eurooppalaiset huippuseurat taistelevat kiivaasti Borussia Dortmund -hyökkääjä Erling Braut Hålandin nimikirjoituksesta. Tiistai-iltana pelatun Mestarien liigan puolivälieräottelun jälkeen tässä onnistui muuan tuomari.

Tv-kuvissa nähtiin, miten romanialaistuomari lähestyi Hålandia pelaajakäytävässä pian sen jälkeen, kun Manchester City oli voittanut Dortmundin 2–1. Tuomari pyysi Hålandilta nimikirjoitusta keltaiseen korttiin – ja sai sen.

Mestarien liigan maalipörssiä 10 osumallaan johtava 20-vuotias norjalainen on eurokenttien tavoitelluin lahjakkuus, ja hänen nimensä on yhdistetty muun muassa Cityyn, paikalliskilpailija Unitediin sekä espanjalaisjätteihin Real Madridiin ja Barcelonaan.  

On poikkeuksellista, että tuomarit pyytävät pelaajilta nimikirjoituksia ottelun jälkeen. Tämän nosti esiin muun muassa brittitoimittaja Rob Harris, joka jakoi videon tilanteesta Twitter-tilillään.

– Avustavan tuomarin ei pitäisi pyytää pelaajalta nimikirjoitusta pelaajatunnelissa niin kuin Hålandin kohdalla tapahtui. Uefa ei varmasti halua nähdä tätä, Harris tviittasi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja