Bayern Münchenin tähtipelaaja Frank Ribery puhui asiat halki pahoinpitelemänsä toimittajan kanssa ja pyysi anteeksi – menetti silti Bambi-palkinnon

Bundesliigassa pelaavan Bayern Münchenin ranskalaistähti Frank Ribery on nöyrtynyt pyytämään anteeksi televisiotoimittaja Patrick Guilloulta, jota hän löi kasvoihin ja tönäisi ottelun jälkeen. Ribery menetti kuitenkin palkinnon tempauksensa takia. 

Videolla raporttia Bayern Münchenin ja Dortmundin ottelusta. 

Ribery, löi kolme kertaa beIN Sportsin toimittajaa Patrick Guillouilta, kun hän oli arvostellut Riberyä Dortmundille kärsityn 2–3-tappion yhteydessä. 

Kaksikko on tavannut toisensa ja jutellut asiat selviksi. Ribery kommentoi tapaamista somessa. 

– Tekoni oli väärin, olin ottelun jälkeen hyvin tunteikas, hän kirjoitti. 

– Pyysin anteeksi Patrickilta ja hänen perheeltään. Toivottavasti voimme unohtaa tämän. 

Ribery sai kolahduksen maineelleen, minkä lisäksi hän menetti ainakin yhden palkinnon. Riberyn piti saada yhdessä Arjen Robbenin kanssa Hubert Burda Median jakama Bambi-palkinto luovasta pelaamisesta, mutta tapauksen takia hän ei saa palkintoa. Kunnian saa Münchenin pelaajien sijaan Werber Bremenin perulaispelaaja Claudio Pizarro

 – Emme voi hyväksyä mediatalossa tällaista käyttäytymistä. Olemme pahoillamme, että suuri urheilija Arjen Robben liittyy tähän päätökseen, Burda kirjoitti virallisessa lausunnossaan Sport1-kanavan mukaan. 

 


Lue myös:

    Uusimmat