Mitä ihmettä? Bayern München-pelaajan Halloween asu hyvän ja huonon maun rajamailla – "Tarkoitukseni ei ollut suututtaa ketään"

Lokakuun viimeisenä viikkona vietettävänä Halloweenina on tapana pukeutua ties minkälaisiin pukuihin, jossa mielikuvituksen käyttäminen on sallittua. Bayern Münchenin laitapuolustajan Rafinhan asuvalinta loksautti leukoja, kun hän oli juhlimassa pelikavereidensa kanssa kauhun juhlaa.

Pääkuvan videolla Robert Lewandowskin osuma Mestarien liigassa AEK:ta vastaan.

33-vuotias Rafinha pukeutui Arabipukuun ja tekoviiksiin. Miehen asusteeseen kuului myös laatikko, jossa lukee saksaksi "vorsicht" eli suomeksi varoitus.

Kuva Bayern Münchenin Halloween-juhlista:

Yllä oleva kuva julkaistiin Bayernin Twitter-tilille, mutta poistettiin sieltä hyvin nopeasti. Sosiaalisessa mediassa fanien mielestä Rafinhan "arabipommittaja"-puku ylittää huonon maun rajan.

Rafinha on voittanut kuusi kertaa Bundesliigan ja kerran Mestarien liigan seitsemänvuotisen taipaleensa aikana Münchenissä. Brasilialainen pahoitteli tempausta myöhemmin Twitterissä.

– Halloween on pelottava juhla liotelluilla asuilla. Tarkoitukseni ei ollut suututtaa tai pahoittaa kenenkään mieltä, Rafinha selittää tapahtunutta.

Monelle Bayernin seuraajalle selitys ei mennyt läpi.

– Saudien pitäisi lopettaa seuran tukeminen. Tämä on naurettavaa, yksi seuraaja kirjoitti.

– Arabien luokitteleminen terroristeiksi on mielestäsi OK? Tästä jää todella huono maku. Mikä pettymys, toinen seuraaja arvosteli.

Bayern München ei ole kommentoinut tapausta.

Lue myös:

    Uusimmat