Bayern Münchenin tähti myöntää joukkueensa ongelmat: ”Liverpool on suosikki”

Liverpoolin nykyvire Valioliigassa ja kestävä puolustus tekevät Bayern Münchenin puolustajan Joshua Kimmichin mukaan englantilaisjoukkueesta ennakkosuosikin saksalaisia vastaan.

Yhden ottelun Manchester Cityä vähemmän pelannut Liverpool on Valioliigan toisena tasapisteissä Pep Guardiolan ryhmän kanssa. Joukkue on päästänyt sarjassa vähiten maaleja ja hävinnyt 26 ottelustaan vain yhden. Se on myös ollut kotinurmella voittamaton niin Valioliigassa kuin Mestarien liigassa.

– Liverpool on suosikki. He ovat hävinneet yhden ottelun liigassa ja päästäneet ainoastaan 15 maalia, Kimmich sanoi Reutersin mukaan.

– Kun katsoo heidän tapaansa pelata, heillä on erittäin hyvä puolustus ja hyökkääjät ovat myös uskomattomia. Heillä on paljon nopeutta ja vahvuutta kaksintaisteluissa.

Bayern ei ole edennyt Mestarien liigan finaaliin sitten kevään 2013, jolloin se voitti Jürgen Kloppin valmentaman Borussia Dortmundin Wembleyllä 2-1.

Kimmichin mukaan Bayernin nykyinen kunto ei kestä vertailua Euroopan huippujen kanssa.

– Kun katsoo meitä, tasomme ei ole yhtä luotettava kuin ennen. Pelitapamme pitää kehittyä, ennen kuin voimme verrata itseämme parhaisiin, Kimmich päätti.

Liverpool ja Bayern München kohtaavat Mestarien liigan neljännesvälierien ensimmäisessä osassa tiistaina kello 22.00.

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

 

Lue myös:

    Uusimmat