Bayern-luotsi katkerana jatkopaikan jäätyä haaveeksi: "Olimme parempi joukkue"

Hallitsva mestari Bayern München koki karun kohtalon Mestarien liigassa, kun PSG lunasti tiistaina jatkopaikan saksalaisten nenän edestä vierasmaalisäännön turvin.

Bayern haki Pariisista 1–0-vierasvoiton, mutta lopussa juhli PSG. Ranskalaisjoukkue voitti ensimmäisen osaottelu Munchenissä maalein 3–2, joten se jatkaa neljän parhaan joukkoon vierasmaalisäännön mukaan yhteismaalein 3–3.

Tiistain ottelussa Bayernilla oli paikkoja useampaankin maaliin, mutta omat paikkansa oli PSG:lläkin. Muun muassa Neymar kolisutteli maalikehikoita ahkerasti. Ottelun ainoan maalin puski Bayernin Eric Maxim Choupo-Moting ensimmäisen jakson lopulla.

Ottelun tauottua Bayernin valmentaja Hansi Flickin oli vaikea sulattaa PSG:n jatkopaikkaa. Bayern joutui tulemaan puolivälierissä toimeen muun muassa ilman tähtihyökkääjäänsä Robert Lewandowskia.

– Mielestäni olimme kahden pelin otannalla parempi joukkue, Flick sanoi Reutersin mukaan.

– Meillä on ollut vähän huonoa onnea, meiltä puuttui joitain pelaajia, mutta se täytyy vain hyväksyä.

Flick harmitteli ensimmäisessä osaottelussa hukattuja mahdollisuuksia. Bayern nousi ottelussa kahden maalin takaa tasoihin, mutta PSG onnistui kuittaamaan voitto-osuman saksalaisten rajun painostuksen keskeltä.

– Normaalisti joukkueeni on todella laadukas ylimmllä kolmanneksella, mutta tänään meiltä puuttui viimeinen puristus. Se täytyy vain hyväksyä, vaikka olisimme toivoneet erilaista tulosta, Flick sanoi BBC:n mukaan.

PSG:n hyvyyden Flick myönsi auliisti.

– Näitte, miten vaarallisia he ovat hyökkäyspäässä. Minun täytyy antaa suuri tunnustus joukkueelleni, vaikka PSG meni jatkoon. Reiluna häviäjänä haluan onnitella heitä.

Kesken kauden PSG:n ruoriin siirtynyt päävalmentaja Maricio Pochettino nautiskeli ottelun jälkeen jatkopaikan tuomasta huumasta.

– Yritän olla tyyni ulospäin, mutta kaikki stressi tuntuu sisällä. Rakastan sitä adrenaliinin tunnetta, Pochettino sanoi.

– Se oli loistava peli. Meiltä löytyy laatua, ja pelaajat työskentelivät todella kovasti. Olen todella onnellinen, koska tehtävämme on saada kaikki tämä lahjakkuus toimimaan joukkueena.

Mestarien liigan viimeiset puolivälierät pelataan keskiviikkona. 

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Lue myös:

    Uusimmat