PSG pudotti mestari Bayern Münchenin – Neymarin ilta hämmästytti: "Ei ole mahdollista enää"

PSG eteni vierasmaalisäännön turvin jalkapallon Mestarien liigan välieriin. Hallitsevan mestarin Bayern Münchenin taival päättyi puolivälieriin.

Viime kauden finalistien taistosta puolivälierissä kehkeytyi tiukka. PSG oli voittanut puolivälierien avausosan vieraissa 3–2, kun taas Bayern vei toisen osaottelun tänään vieraissa 1–0. Yhteismaalit jakautuivat 3–3, mutta PSG jatkaa kilpailussa useampien vierasosumien turvin.

Illan ottelusta ei vauhtia ja jännittäviä vaiheita puuttunut. Bayern-maalivahti Manuel Neuer venyi avausjaksolla PSG-tähti Neymarin huippupaikoissa eri otteisiin pallon tielle, minkä lisäksi brassin vedot kolahtivat ennen 40:tä minuuttia kolme kertaa tolppiin. C Moren selostaja Tuomas Virkkunenkin hämmästeli vahvasti Neymarin epäonnea.

Pian brassitähden kolmannen tolppakudin jälkeen Maxim Choupo-Moting runnoi päällään Bayernin 1–0-vierasjohtoon.

Voit katsoa Neymarin tolppakimaran ja Choupo-Motingin runnoman maalin ylälaidan videolta.

Toisellakin jaksolla Neymarilla oli läheltä piti -hetkensä, mutta ajoitukset eivät useimmiten natsanneet.

0–1-tappio toisesta osasta riitti kuitenkin PSG:lle, ja se paineli välieriin.

Välieriin jatkaa myös Chelsea, joka päihitti Porton yhteismaalein 2–1. Porto otti toisesta osaottelusta Mehdi Taremin saksipotkulla tykittämällä häikäisevällä lisäajan maalilla 1–0-voiton, mutta Chelsea oli vienyt avausosan 2–0.

Huomenna keskiviikkona käydään puolivälierien toiset osaottelut pareissa Dortmund – Manchester City ja Liverpool – Real Madrid.