Tottenham suoritti ”Mission Impossiblen” – Mauricio Pochettino: ”Kukaan ei uskonut meihin PSV-tasapelin jälkeen”

Tottenhamin päävalmentaja Mauricio Pochettinon mukaan seura suoritti mahdottoman tehtävän edetessään tiistaina Mestarien liigassa 16 parhaan joukkoon tasapelillä Barcelonaa vastaan.

MAINOS

Mestarien liigan ottelut keskiviikkona C Moren kanavilla ja suoratoistopalvelussa

C More näyttää suorana lähetyksenä jokaisen Mestarien liigan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Spursin alku Mestarien liigassa oli vaikea. Lontoolaiset hävisivät alkulohkon avausottelussa Internazionalelle Milanossa 1-2 ja Barcelona niisti sen nenän kotiavauksessa Lionel Messin johdolla lukemin 4-2.

Kolmannessa ottelussa 2-2-tasapeli PSV:n kanssa tarkoitti sitä, että Tottenhamilla oli alkulohkon puoliväliin mennessä tilillä yksi piste. Jatkopaikka näytti varsin epätodennäköiseltä.

Tämän jälkeen se kuitenkin nappasi voitot PSV:stä ja Interistä sekä tiistaina tasapelin Barcelonaa vastaan.

Parempi maaliero keskinäisissä otteluissa verrattuna Internazionaleen vei Tottenhamin lopulta jatkoon.

– Olen niin iloinen, niin ylpeä. Muistan, että kukaan ei uskonut meihin PSV-tasapelin jälkeen. Edessä oli mahdoton tehtävä, mutta täällä me olemme, Pochettino iloitsi ottelun jälkeen Reutersin mukaan.

Tottenhamin toivo jatkoonpääsystä alkoi rapistua, kun uutiset Mauro Icardin tasoitusmaalista tavoittivat Camp Noun.

Pochettino kertoi taistelleensa pelaajiensa kanssa loppuvaiheessa kahden ajatuksen välillä. Yrittääkö pitää kiinni tasapelistä vai hakea voittoa Internazionalen mahdollisen osuman varalta.

– Oli vaikeaa valmentaa viimeiset kymmenen minuuttia. Pelaajat tiesivät Inter-ottelun tilanteen, mutta sitä on vaikea kääntää konkreettiseksi tekemiseksi kentällä.

– Oli mahtavaa juhlia ottelun jälkeen kannattajien ja pelaajien kanssa, mutta nyt meidän täytyy olla viisaita, miten kanavoimme tuon energian eteenpäin.

Neljännesvälieräparit arvotaan joulukuun 17. päivä. 

Alapuolella kooste tiistain kierroksen huippuhetkistä


Lue myös:

    Uusimmat