Barcelonassa hurjat lukemat, Kylian Mbappé iski Pariisissa – näin kävi Mestarien liigan avauskierroksella

Barcelona tyrmäämässä vastustajaansa – kolmannessa osumassa onneakin mukana 1:15
Barcelona möyhensi Royal Antwerpia, ja tässä kolmannessa maalissa oli onnikin myötä.

FC Barcelona murskasi Royal Antwerpin 5–0 ja PSG nujersi Borussia Dortmundin 2–0, kun jalkapallon Mestarien liigan lohkovaihe käynnistyi tiistaina.

Barcelona teki tylyä jälkeä jo H-lohkon ottelun alkupuolella, ja lukemat taululla olivat 22. minuutilla 3–0. isäntien kolmannessa maalissa kävi onnikin myötä, kun keskitetty pallo otti Royal Antwerpin Jelle Bataillesta kimmokkeen ja painui tolpan kautta rysään.

Barcelonasta maalinteossa onnistuivat kahdesti iskenyt Joao Felix, Robert Lewandowski sekä Gavi.

PSG juhli, City nousi, Lazion maalivahti iski

Kuolemanlohkoksikin ristityssä F-lohkossa AC Milan ja Newcastle päätyivät ensin 0–0-tasapeliin ja myöhemmässä ottelussa PSG päihitti kotonaan Borussia Dortmundin 2–0.

Maalihanojen avautumista jouduttiin Pariisissa odottamaan toiselle puoliajalle, kunnes PSG-supertähti Kylian Mbappé asettui ampumaan isäntien saamaa rangaistuspotkua ja sijoitti sen alakulmaan.

Sieltä se tuli – Kylian Mbappé painaa PSG:n avausmaalin rangaistuspotkusta 3:30
Katso, miten Kylian Mbappé viimeisteli rangaistuspotkusta.

PSG:n toinen maali oli melkoista futisherkkua, kun Achraf Hakimi ja Vitinha namuttelivat syötöillään ja Hakimi päätti kuvion komeaan maaliin.

Huh, mikä kuvio – PSG:n 2–0-maali oli futisherkkua 1:29
Huh, mikä kuvio – PSG:n 2–0-maali oli futisherkkua.

Manchester City on noussut: Julian Alvarez naulaa vapaapotkusta illan toisensa 1:01
Manchester City nousi – Julian Alvarez kihautti vapaapotkusta illan toisensa.

Kierroksen sykähdyttävimpiä hetkiä oli, kun Lazion maalivahti Ivan Provedel puski toisen jakson lisäajan viidennellä minuutilla joukkueensa tasoihin Atletico Madridia vastaan. E-lohkon ottelu päättyi sen myötä 1–1-tasapeliin.

Huima loppu: Lazion maalivahti Ivan Provedel puski lisäajalla 1–1-tasoituksen 2:47
Huima loppu: Lazion maalivahti Ivan Provedel puski lisäajalla 1–1-tasoituksen.

Mestarien liiga jatkuu huomenna keskiviikkona, jolloin pelataan niin ikään kahdeksan ottelua.