Mestarien liigassa pamahti – yllättäjäseura teki hurjan tempun Madridissa: "Katastrofi"

Transnistrialainen FC Sheriff järjesti suuren luokan yllätyksen jalkapallon Mestarien liigassa. Real Madrid joutui taipumaan Sheriffille kotonaan maalein 1–2. 

Sheriff yllätti historiansa ensimmäisessä Mestarien liigan lohkovaiheen ottelussa kaksi viikkoa sitten Shahtar Donetskin ja otti 2–0-voiton. Nyt se järjesti vielä isomman jysäyksen.

Jasur Jakhshibaev vei Sheriffin avausjaksolla Real Madridia vastaan 1–0-vierasjohtoon. Hän päätti vastahyökkäyksen puskumaaliin brassipelaaja Cristianon keskityksestä.

Real kampesi toisella puoliajalla kovan paineen jälkeen 1–1-tasalukemiin. Vinicius Junior kaatui rangaistusalueella vieraiden jalkoihin, ja Karim Benzema täräytti Realin saaman rangaistuspotkun vasempaan kulmaan.

Sheriff iski kuitenkin vielä senkin jälkeen, kun siltä hylättiin yksi osuma paitsiona. Sebastien Thill latasi 89. minuutilla tulisen kaukolaukauksen juuri rangaistusalueen rajan takaa, ja Sheriff painoi voittoon.

Katso Sheriffin voittomaali ylälaidan videolta!

C Moren selostaja Tero Karhu luonnehti tulosta ottelun ollessa vielä käynnissä Los Blancosille "katastrofiksi".

Sheriff johtaa Mestarien liigan D-lohkoa kahden kierroksen jälkeen kuudella pisteellä. Real on kakkosena kolmella pinnalla, ja Internazionale sekä Shahtar Donetsk ovat perällä yhden pisteen saldolla.

Moldovasta itsenäiseksi valtioksi julistautuneen Transnistrian ylpeys FC Sheriff selvitti aiemmin kaikki neljä karsintakierrosta matkallaan Euroopan ykköskilpailun lohkovaiheeseen.

Messi teki ensimmäisen maalinsa PSG:lle

PSG voitti kierroksen herkkupalana ennakkoon pidetyssä ottelussa Manchester Cityn maalein 2–0.

Toisella puoliajalla iski Lionel Messi, ensimmäistä kertaa PSG:n paidassa.

Barcelonasta Pariisiin täksi kaudeksi siirtyneen argentiinalaistähden hunajainen laukaus rangaistusalueen rajalta teki tuhojaan.

PSG johtaa Mestarien liigan A-lohkoa neljällä pisteellä. Club Bruggella on myös neljä pinnaa, kun taas Manchester City on kolmessa pisteessä ja RB Leipzig jumbona nollilla.

Mestarien liigan tiistain otteluiden lopputulokset:

Ajax–Besiktas 2–0 (2–0)
Shahtar Donetsk – Inter 0–0
AC Milan – Atletico Madrid 1–2 (1–0)
Borussia Dortmund – Sportin 1–0 (1–0)
Porto–Liverpool 1–5 (0–2)
PSG – Manchester City 2–0 (1–0)
RB Leipzig – Club Brugge 1–2 (1–2)
Real Madrid – FC Sheriff 1–2 (0–1)

Lue myös:

    Uusimmat