Manchester Cityn Mestarien liiga -avauksesta kantautui kummia – sitten alkoi tapahtua

Belgradin Punainen Tähti yllätysjohtoon Manchester Cityä vastaan: "Kuka olisi ikinä uskonut?" 2:42
Katso: tällä VAR-tarkistetulla maalilla Belgradin Punainen Tähti livahti yllätysjohtoon Manchester Cityn vieraana.

Crvena zvezda eli Belgradin Punainen Tähti paineli jalkapallon Mestarien liiga -kauden avauskierroksella yllätysjohtoon jättiseura Manchester Cityn vieraana. City nousi kuitenkin sittemmin rinnalle ja ohi ja voitti ottelun maalein 31.

G-lohkon ottelun avauspuoliaika oli ollut selostaja Kim Kallströmin sanoin "yhtä päätyä", kun hallitseva Mestarien liiga -mestari Manchester City myllytteli hyökkäyksiään, mutta altavastaaja Punainen Tähti onnistu rokottamaan jättiseuraa ensimmäisen puoliajan lopulla terävällä iskulla.

Osman Bukari karkasi läpi paitsion rajamailta, eikä miehen päätä kylmännyt, vaan hän heläytti pallon reppuun. Osumaa lähdettiin tarkistamaan videoilta mahdollisen paitsion varalta, mutta maali hyväksyttiin.

Tauolle siirryttiin Punaisen Tähden yllättävässä 1–0-vierasjohdossa.

– Kuka olisi ikinä uskonut? selostaja Kallström huusi vieraiden johtomaalin jälkeen.

Katso Punaisen Tähden rokotus Manchester Cityn verkkoon ylälaidan videolta.

Cityn vastaus heti toisen jakson alussa oli kuitenkin tyly. Julian Alvarez sipaisi pelin Erling Haalandin syötöstä maalin kulmalta tasoihin.

Alvarez osui myöhemmin toistamiseen, sillä kertaa vapaapotkusta, ja Rodri sijoitti Citylle sen viimeisen, kolmannen maalin.

Manchester City on noussut: Julian Alvarez naulaa vapaapotkusta illan toisensa 1:01
Manchester City nousi – Julian Alvarez kihautti vapaapotkusta illan toisensa.