Barcelonan suurlahjakkuus häikäisi, nuori taituri seuraa Lionel Messin jalanjälkiä – "Hänellä on upea tulevaisuus"

Barcelonan 17-vuotias nuori tähti Ansu Fati iski kaksi osumaa, kun Barcelona otti 4–0-voiton Villarealista sunnuntaina La Ligassa.

Fati aloitti ottelun räjähtävästi, kun hän iski pallon kahdesti Villarealin verkkoon avausjaksolla. Fatin osumien välillä oli vain neljä minuuttia.

Vasta 17-vuotias huippulahjakkuus murtautui Barcelonan kokoonpanoon jo viime kaudella, mutta tällä kaudella nuorelta espanjalaistähdeltä sopii odottaa suurta läpimurtoa joukkueensa vastuunkantajaksi.

Laitahyökkääjänä viihtyvä Fati on imenyt oppia Barcelonan supertähti Lionel Messiltä, joka on myös itse antanut nuorelle joukkuetoverilleen vinkkejä.

– Messin kanssa pelaaminen on unelma, joka minulla on ollut pienestä asti. Nyt elän sitä unelmaa, Fati hehkutti ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Hän antaa minulle paljon vinkkejä ja auttaa minua paljon kentällä, harjoituksissa ja kentän ulkopuolellakin. Se tekee minut erittäin onnelliseksi.

Fati tiedostaa itsekin, että hänellä on vielä paljon opittavaa. Urallaan eteenpäin kovan työnteon kautta tähtäävää nuorukaista ei Barcelonassa kohdella kuitenkaan silkkihansikkain, vaan kritiikkiä annetaan, kun on sen paikka.

– Kritisoin häntä, kun pelasimme (harjoitusottelun) Elchea vastaan, mutta nyt sanoin hänelle, että hän pelasi hienon ottelun. Saimme parhaimman irti hänen ominaisuuksistaan, Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman toteaa.

– Hän on nuori pelaaja, joka haluaa suoriutua tasaisesti. Hän näytti, että hänellä on upea tulevaisuus. Olen todella iloinen hänen esityksestään, Komean jatkaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja