Lionel Messi tarjoili, vastustaja pisti omiin – Barcelonan 17-vuotias lupaus teki komean tempun

FC Barcelonan 17-vuotias lupaus Ansu Fati mätti Villarrealia vastaan pikatahtia kaksi maalia ja Lionel Messi nousi tämän jälkeen esiin. Barcelona teki sunnuntai-iltana vierailijastaan selvää Espanjan jalkapalloliigassa luvuin 4–0.

Fati aloitti maalinteon 15. minuutilla. Hän sai poikittaissyötön päätyrajan kohdilta Jordi Albalta ja tykitti pallon suoraan passista yläkulmaan.

Vain neljä minuuttia myöhemmin Fati oli jälleen asialla. Nyt hän sai tarjoilun rangaistusalueen rajalle Coutinholta ja heilutti toisella kosketuksellaan alakulmaa. Fati teki samalla toisen kerran urallaan Barcelonan edustusjoukkueelle kaksi maalia samassa ottelussa. Viimeksi hän onnistui tempussa helmikuussa Levantea vastaan.

Luvut täydentyivät 4–0:aan jo avausjaksolla. Barcelonan kanssa riitaisissa tunnelmissa ollut Lionel Messi maalasi joukkueensa kolmannen osuman rangaistuspotkusta, ja neljännessä rysässä hän sai apuja Villarrealin puolustaja Pau Francisco Torresilta. Messi jakoi keskityksen maalille ja Torres yritti tehdä katkon jalallaan, ettei Barcelonan Sergio Busquets pääsisi pelivälineeseen vaarallisesta paikasta. Torresin osuma kuitenkin saatteli kuulan omaan häkkiin.

Ottelu oli Barcelonalle sarjakauden ensimmäinen. Villarrealilla on sen sijaan vyöllään jo kolme sarjaottelua, joista on nyt sekä yksi voitto, tasapeli että tappio.