Barcelonalle helpottavia uutisia: Lionel Messin pitkä toipuminen päättymässä – rankaiseeko Kataloniasta pois heitetty hyökkääjä vanhaa seuraa?

Barcelonan supertähti ja kapteeni Lionel Messi saattaa tehdä paluun joukkueen kokoonpanoon Mestarien liigan avauskierroksella Dortmundia vastaan tiistaina.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Messi on kärsinyt harjoituskaudesta asti pohjevammasta, eikä ole pelannut vielä alkaneella La Liga -kaudella lainkaan. Päävalmentaja Ernesto Valverde nimesi Messin ryhmään, joka saapui Saksaan maanantaina.

Argentiinalainen harjoitteli sunnuntaina ja maanantaina.

– Teemme päätöksen Messin pelaamisesta tiistaina, Valverde sanoi lehdistötilaisuudessa maanantaina Reutersin mukaan.

– On totta, että muutama päivä sitten emme olleet varmoja tilanteesta, mutta hän suoritti viimeiset harjoitukset hyvin ilman aikaisemmin mukana kulkeneita kipuja. Hän on toipunut hyvin.

Alkukauden puheenaihe Barcelonassa on ollut Messin sijaan 16-vuotias Ansu Fati. Kahdessa edellisessä La Liga -ottelussa maalin tehnyt guineabissaulainen on valmis debytoimaan nyt myös Mestarien liigassa.

Keskiviikon mielenkiintoisimpiin nimiin lukeutuu myös Dortmundin 26-vuotias espanjalaishyökkääjä Paco Alcacer. Pelaaja siirtyi Barcelonasta Dortmundiin lainasopimuksella elokuussa 2018 ansaiten lopulta pysyvän sopimuksen Bundesliiga-seuran kanssa. 

– Hän on mahtava pelaaja, joka on osoittanut kykynsä Saksassa ja Espanjan maajoukkueessa. Dortmund sopii hänelle joukkueena hyvin ja hänen pelaamisensa on meille huono asia. Alcacer tuntee pelaajamme tietenkin hyvin.

Dortmund ja Barcelona kohtaavat Mestarien liigan avauskierroksella tiistaina kello 22.00.

Lue myös:

    Uusimmat