Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo kohtaavat jälleen – Barcelona-luotsi ylistää vuolaasti tähtikaksikkoa: "Fantastista"

Supertähdet Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo iskevät tiistaina jälleen vastakkain, kun Juventus ja Barcelona kohtaavat Mestarien liigan huippuottelussa.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Ronaldo ja Messi kohtasivat edellisen kerran vuonna 2018, kun Real Madrid ja Barcelona pelasivat 2-2-tasapelin El Clasicossa. Tähdet kohtaavat pitkän odotuksen jälkeen tiistai-iltana. Juventus ja Barcelona kohtasivat jo aiemmin syksyllä, mutta tuolloin Ronaldo oli koronaviruksen vuoksi sivussa.

Ottelussa riittää panosta myös lohkovoiton kannalta, mutta silti katseet kohdistuvat Messiin ja Ronaldoon. Barcelonan päävalmentaja Ronald Koeman hehkuttaa antaumuksella tähtien välistä mittelöä.

– On fantastista, että nämä kaksi ovat olleet niin pitkään maailman huipulla. He ovat mielestäni kaksi parasta pelaajaa viimeisen 1015 vuoden ajalta. On uskomatonta, että he ovat olleet menestyksekkäitä koko tuon ajan, Koeman hehkuttaa Goalin mukaan.

Vaikka Koeman luotsaakin Messiä, ei hollantilaisluotsi halua asettaa kaksikkoa paremmuusjärjestykseen.

– He ovat erilaisia, mutta ovat heillä on uskomaton määrä maaleja, hattutemppuja ja palkintoja. Ei ole kiva sanoa, kumpi on parempi, koska molemmat ovat mielettömiä, ja ihailen heitä kumpaakin, Koeman jatkaa.

Barcelona vei joukkueiden edellisen kohtaamisen nimiinsä 2-0-lukemin. Nyt Barcelona-puolustus saa kuitenkin lisää päänvaivaa, kun Cristiano Ronaldo saapuu kiusaamaan entisiä vihollisiaan

– Hänen päivittäisen työnsä ansiosta hän on yhä lajimme eliittiä. Kuka tahansa ei pysty siihen. Meidän on puolustettava häntä vastaan hyvin. Kun meillä on pallo, vaaraa ei ole, Koeman analysoi.

Lue myös:

    Uusimmat