Barcelona-tähti pettynyt kohteluunsa joukkueessa: "En ole perunasäkki, jota voi kohdella miten vain"

Barcelonan keskikenttäpelaaja Ivan Rakitic on kritisoinut seuraansa saamastaan kohtelusta ja yrityksestä pakottaa hänet jättämään katalonialaisjätti viime vuonna.

Kroatialainen on edustanut Barcelonaa vuodesta 2014, mutta on pudonnut keskikentän hierarkiassa Ajaxista saapuneen Frenkie de Jongin taakse. Rakitic on aloittanut Barcelonan 27 La Liga -ottelusta tällä kaudella vain kymmenen.

– Ymmärrän tilanteen, mutta en ole perunasäkki, jota voi kohdella miten vain, 32-vuotias Rakitic kertoi espanjalaiselle Mundo Deportivo -sanomalehdelle.

– Haluan olla jossain, missä tunnen oloni halutuksi ja arvostetuksi. Jos se paikka on täällä, olisin iloinen, mutta jos se on muualla, minä teen päätökset missä, ei kukaan muu.

Rakitic vahvisti, että hän kieltäytyi viime vuonna siirrosta PSG:hen osana kauppaa, joka olisi tuonut brassitähti Neymarin takaisin Camp Noulle.

Hän puhui myös peliajan ja vastuun vähenemisen aiheuttamasta pettymyksestä, mutta väitti haluavansa pelata vuoteen 2021 ulottuvan sopimuksensa loppuun. Tämän toteutuessa Barcelona ei saisi siirtokorvausta Rakiticin poistuessa.

– Viime vuosi oli paras niistä kuudesta, jotka olen täällä viettänyt, ja olin vihainen, miten minua kohdeltiin. Olin yllättynyt, enkä ymmärtänyt sitä. Tulokset eivät ole olleet parhaita, enkä ole pelannut paljon, siksi se sattui, Rakitic sanoi.

– Kauden ensimmäinen puoliskoni oli outo. Se oli erittäin epämukava ja yllättävä minulle. Mutta toivon voivani pelata sopimukseni viimeisen vuoden.

Barcelona johtaa tällä hetkellä La Ligaa, joka on keskeytettynä koronaviruspandemian vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat