Barbie-elokuvan kartanon kopio on nyt saatavilla Airbnb:ssä täysin ilmaiseksi – tältä lukaalissa näyttää

Barbie-elokuvan traileri julki – tältä näyttää pastellivärinen maailma! 1:47
Katso Barbie-elokuvan traileri!

Faneilla on mahdollisuus päästä yöpymään pinkkiin Barbie-kartanoon.

Barbie-elokuvassa nähtävän kartanon kaltaiseen taloon pääsee majoittumaan Airbnb-majoituspalvelun kautta heinäkuussa. Lukaali sijaitsee Malibussa, Kaliforniassa, ja varauksia otetaan vastaan 17. heinäkuuta alkaen. 

Varaus on saatavilla kahdelle yhden yön majoitukselle 21. ja 22. heinäkuuta, ja majoittua voi kerrallaan maksimissaan kaksi henkilöä. Näin ollen yhteensä neljällä onnekkaalla on mahdollisuus päästä yöpymään kartanossa. Kaiken lisäksi majoittuminen on täysin ilmaista, vaikkakin matka Malibun kartanolle täytyy kustantaa itse.

Kartano on kolmikerroksinen, ja siellä on muiden muassa tanssilattia, jättimäinen pinkki liukumäki ja valtava uima-allas, jossa kelluu Ken-nimikirjaimet. Majoittuessaan voi ihailla merinäköalaa.

Airbnb:n ilmoituksessa kerrotaan Barbien olevan matkoilla, joten kartano on nyt Kenin valtakuntaa. Näin ollen majoittujien käytössä on niin Kenin vaatekaappi, kitara kuin surffilauta.

Airbnb tarjosi vastaavanlaista mahdollisuutta vuonna 2019, jolloin juhlistettiin Barbie-brändin 60-vuotisjuhlavuotta.

Barbie-elokuva saa maailmanensi-iltansa 21. heinäkuuta. Teosta tähdittävät Barbien roolissa näyttelijä Margot Robbie sekä artistit Dua Lipa ja Issa Rae. Yksi Kenin roolissa nähtävistä näyttelijöistä on Ryan Gosling. Elokuvan on ohjannyt Greta Gerwig.

Heinäkuussa 2022 uutisoitiin, että Robbie saa elokuvasta 12,5 miljoonaa dollaria, eli vajaat 11,8 miljoonaa euroa. Palkan kerrotaan olevan tähän mennessä suurin naisnäyttelijän palkka Hollywoodissa.

Lähde: ABC7

Lue myös:

    Uusimmat