Legendaarinen Yksin kotona -elokuvatalo tarjolla yöpyjille – tältä sisällä näyttää

Nyt voit yöpyä legendaarisessa Yksin kotona -elokuvatalossa – tältä sisällä näyttää 1:03
Näin Yksin kotona -elokuvista tuttu talo on sisustettu yöpymistä varten!

Legendaarisista Yksin kotona -elokuvista tuttu talo on tarjolla Airbnb-sovelluksessa.

Tämä jenkkitalo lienee kerännyt katseita jo vuodesta 1990 alkaen – ja nyt pääsemme kurkistamaan myös sen sisälle! Legendaarisista Yksin kotona -elokuvista tuttu talo on tullut tarjolle Airbnb-sovellukseen.

Tuttu Yksin kotona -elokuvista

Suurikokoinen tiilitalo sijaitsee Yhdysvaltain Illinoisissa. Moni ysärilapsi muistaa sen erityisesti vuonna 1990 ilmestyneestä Yksin kotona -elokuvasta, jossa Macaulay Culkinin esittämä Kevin McCallister puolustaa taloa rosvokaksikolta. Nyt rakennuksessa voi yöpyä yhden yön joulukuussa 2021.

Talo on sisustettu täydelliseen jouluasuun; tarjolla on teemaan sopivia herkkuja, kuten pizzaa ja mikroaterioita. Lego-settejäkin on tarjolla rakentelua varten.

Vieraille tarjolla elokuvista tuttuja elementtejä

Airbnb asettaa McCallisterien talon tarjolle seitsemäs päivä joulukuuta. Talossa saa yöpyä 12.12. Hintakin saattaa olla kohtuullinen– tarjoukset alkavat 25 dollarista. Katso yllä olevalta videolta, miltä sisällä näyttää!

Vieraat saavat tavata leffoistakin tutun Axl-tarantulan ja myös läpsiä kasvoilleen aftershavea, kuten Kevin! Huutaminen lienee vapaaehtoista.

Vierailun "isännöi" Kevinin veli 

Yökyläilyn "isännöi" Kevin McAllisterin ärsyttävä isoveli, Buzz, joka myös tarjoaa taloa majoittujille Aibnb-sovelluksessa.

– Et kenties muista minua erityisen vastaanottavaisena tyyppinä, mutta olen kasvanut, ja jaan ilolla perheeni kodin ja jopa pizzani kanssasi tänä jouluna. Yritä kuitenkin olla päästämättä Axl-tarantulaa karkuun, "Buzz" kuvailee.

Yötarjous on osa elokuvasarjan mainoskampanjaa. Vuonna 2021 julkaistaan uusi Yksin kotona -elokuva.

Lue myös:

    Uusimmat