Scream-elokuvan legendaarinen talo tarjolla vuokralle – kauhufaneille tyrkyllä kolmen yön elämys

Airbnb tarjoaa kauhuelokuvien faneille harvinaislaatuisen tilaisuuden yöpyä alkuperäisessä Scream-elokuvista tutussa talossa.

Pohjoiskalifornialainen talo on listattu Airbnb-sivustolle lyhytaikaiseen vuokraukseen kolmeksi yöksi. Talo ei kuitenkaan ole mikään ihan perushuvila, vaan vuoden 1996 Scream-kauhuelokuvasta monille tutuksi tullut kiinteistö. Harvinaislaatuisesta tilaisuudesta uutisoi muun muassa CNN.

Scream on ollut yksi kaikkien aikojen tuottoisimpia slasher-elokuvia. Sen pääpahiksena toimii Ghostface-niminen mustaan kaapuun ja kummitusnaamariin pukeutunut murhaaja.

Vuokrattavissa oleva talo on sama, jota käytettiin kulissina kauhuelokuvasarjan ensimmäisessä osassa. Tempauksen tarkoituksena on juhlistaa elokuvan 25:ttä juhlavuotta ja markkinoida ensi vuonna julkaistavaa uutta jatko-osaa.

Talossa yöpyvät vieraat saavat alkuun virtuaalisen tervehdyksen alkuperäisen elokuvan tähdeltä David Arquettelta, joka näytteli seriffi Dewy Rileyta.

Vieraat voivat talossa vastata alkuperäiseen elokuvista ja ysäriltä tuttuun langattomaan pöytäpuhelimeen, pitää olohuoneessa Scream-elokuvamaratonin, syödä ysäriltä tuttuja herkkuja ja tutkia alkuperäiseen vuoden 1996 lavastukseen muutettua taloa.

Talon saa kerralla vuokrata neljä vierasta ja talossa on mahdollista yöpyä vain yhden yön. Taloa voi vuokrata 27.–29. lokakuuta. Varaukset aukeavat 12. lokakuuta ja nähtäväksi jää, kuinka nopeasti varattavissa olevat yöt tulevat varatuiksi.

Lähteet: CNN, KameraOne, Airbnb

Lue myös:

    Uusimmat