Maailman kallein hotellihuone kustantaa 75 000 dollaria yöltä – tältä se näyttää

Tällä hetkellä maailman kallein hotellihuone löytyy Las Vegasista.

New York Post kertoo maailman kalleimmasta hotellihuoneesta. Mikäli yöpyminen maailman kalleimmassa hotellihuoneessa kiinnostaa, täytyy pankkitililtä löytyä aika paljon kahisevaa. Yksi yö huoneessa maksaa nimittäin kevyet 75 000 dollaria eli noin 67 370 euroa. 

Tosin varauksessa on yksi ehto. Huone täytyy varata vähintään kahdeksi yöksi, mikä kustantaakin lyhyellä matematiikalla 150 000 dollaria eli noin 134 740 euroa. 

The Empathy -sviitti sijaitsee Palms Casino Resortin kahdessa ylimmässä kerroksessa Las Vegasissa. Hotellihuoneen, tai tässä tapauksessa ehkä kattohuoneiston, on suunnitellut Isosta-Britanniasta kotoisin oleva avantgarde taiteilija Damien Hirst

Pelkästään huoneistossa oleva Hirstin taide on arvioitu olevan 36–39 miljoonan dollarin luokkaa. 

Tubettaja ja kiinteistövälittäjä Enes Yilmazer pääsi äskettäin kiertämään kameroiden kanssa kyseistä hotellin kattohuoneistoa. Voit katsoa videon alta. Juttu jatkuu videon alla.

Kiinteistövälittäjä Enes Yilmazer pääsi äskettäin kiertämään maailman kalleimmassa hotellihuoneessa. Tältä se näyttää.

Onko hotellihuone sen arvoinen?

Huoneistolla on kokoa noin 850 neliötä. Sen lisäksi, että hotellihuoneessa on kaksi makuuhuonetta, yksityinen uima-allas ja terassi, levittäytyy valtavista ikkunoista näkymä Las Vegasin tunnetulle Las Vegas Strip -bulevardille. 

Perhosteemaisen huoneiston varanneilla on myös käytössään ympäri vuorokauden ikioma hovimestari, pelihuone, yksityinen elokuvateatteri, suolahoitohuone, kuntosali ja kaksi hierontahuonetta.

Yilmazer arvioi hotellihuoneen olohuoneeseen sijoitettujen valtavien sohvien ja yleisen tilan perusteella, että hän voisi helposti mahduttaa tilaan 40–50 ihmistä samanaikaisesti. 

– Tämä on täydellinen tila juhlille. Näkymät Stripille ovat upeat, hän kertoo. 

Yilmazerin mukaan huoneiston hienoin piirre on sen uima-allas, joka erottautuu kattoterassista näyttävästi.  Myös huoneiston baari saa kiinteistövälittäjältä kehuja. Baarin suunnittelussa näkyy erityisesti taiteilija Damien Hirstille ominainen kädenjälki.

Vaikka Yilmazerin kierros sviitissä esittelee sen luksusominaisuuksia, moni katsoja oli pahasti pettynyt näkemäänsä.

– Taide on kuvottavaa ja synkkää. Kaikki muukin tästä ylihinnoitetusta hirviöstä on yhtä räikeää ja mautonta kuin Vegasilta vain voisi odottaa, eräs kommentoija kritisoi.

– Tämä "palatsi" on oikea katastrofi, kommentoi toinen.

– En itse olisi voinut suunnitella rumempaa hotellihuonetta. He olisivat onnistuneet tuossa paremmin jopa sisustamalla pelkillä Ikean huonekaluilla, irvaili kolmas. 

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Katso myös: Millä perusteella tuotteet valitaan hotellien minibaareihin?

Millä perusteella minibaarin tuotteet valikoituvat? Entä miksi kaikki on minikoossa? Hotellinjohtaja kertoo 3:29
Miksi kaikki minibaarissa on minikoossa? Hotellijohtaja vastaa.

Lue myös:

    Uusimmat