Barbie-menestyselokuva julkaistiin suoratoistopalvelussa

Barbie-elokuva julkaistiin HBO Max -suoratoistopalvelussa. 

Menestystä niittänyt elokuva Barbie julkaistiin 15. joulukuuta HBO Max -suoratoistopalvelussa. Elokuva sai ensi-iltansa 21. heinäkuuta. 

Yli 1,4 miljardia dollaria, eli noin 1,3 miljardia euroa, tuottanut Barbie ei ole vain vuoden 2023 tuottoisin elokuva, vaan myös historian eniten tuottanut Warner Bros. -yhtiön elokuva. 

Elokuvassa pääosaa näyttelee Margot Robbie, jonka seuraan liittyy Ryan Goslingin näyttelemä Ken. He seikkailevat Barbielandin ulkopuolella todellisessa maailmassa. 

Elokuvassa kuullaan muun muassa Dua Lipan kappale Dance the Night, Billie Eilishin  kappale What Was I Made For? ja Goslingin I’m Just Ken -tanssinumero. Kaikki kolme kappaletta kilpailevat Oscar-palkinnosta. 

Barbien on käsikirjoittanut Greta Gerwig. Hän kertoi Varietyn Awards Circuit -podcastissa, ettei hän odottanut elokuvan saavan näin uskollisia faneja. 

– Kukaan ei käskenyt ketään pukeutumaan pinkkiin. Se vain tapahtui itsestään. Mielestäni se vastasi tiettyyn tarpeeseen. Ihmisten piti olla yhdessä ja kokea jotain yhteisöllisesti, Gerwig sanoi. 

Lähde: Variety

Lue myös:

    Uusimmat