Avustajakoirakoe meni hillittömästi penkin alle – koira kaatoi pyörätuolin ja mokasi kaiken muunkin: "Kaikilla koirilla on tarkoituksensa"

Apua arkeen avustajakoirasta 4:44
17-vuotiaana liikenneonnettomuudessa halvaantuneella Topi Sinivaaralla on apunaan avustajakoira Chili, josta on Topille niin käytännön apua kuin henkistä tukea. Video on huhtikuulta 2017.

Rykerin tulevaisuudessa tuskin siintää avustajakoiran ura, niin lekkeriksi koira veti kokeensa.

Jotkut koirat ovat kuin luonnostaan avustajakoiriksi soveltuvia, toiset koirat repivät kävelytelineen käsistäsi upottaakseen hampaansa sen jalkoihin ujutettuihin tennispalloihin, muotoilee Popsugar.  Jälkimmäiseen kategoriaan kuuluu belgianpaimenkoira malinois Ryker, jonka avustajakoirakoe meni hulvattomalla tavalla aivan penkin alle – ja vieläpä kaikin mahdollisin tavoin!

Ryker osallistui avustajakoirakokeeseen Double H Canine -koulutuskeskuksessa Kentuckyn Louisvillessä.

Koulutuskeskuksen jakaman videon katsottua lienee turvallista päätellä, ettei Rykerista ole tulossa avustajakoiraa. Liki 15 miljoonaa katselukertaa kerännyt video on kuitenkin hillitöntä viihdettä.

– Kaikilla koirilla on tarkoituksensa. Selvästikään Rykerin tarkoitus ei ole olla avustajakoira, koulutuskeskus naureskelee saatteessaan.

Lisäksi päivityksessä muistutetaan, että videolla esiintyvät henkilöt ovat koulutettuja ammattilaisia. Ei siis syytä huoleen, vaikka Ryker muun muassa repii kävelytelineen sen käyttäjältä ja kaataa henkilön pyörätuolissa vain juostakseen tennispallon perään.

– Älkää yrittäkö kotona, päivityksessä muistutetaan.

Katso videolta, kuinka hysteerisen pieleen koiralle annetut tehtävät menivät:

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Artikkelia korjattua 27.2. klo 14.04: Ryker ei ole saksanpaimenkoira, vaan belgianpaimenkoira malinois.

Lue uusimmat lifestye-artikkelit!Lähteet: Popsugar, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat