Ensitreffit alttarilla tavoitti huikeat 1,1 miljoonaa tv-katsojaa

AVAn odotettu uutuusohjelma Ensitreffit alttarilla tavoitti eilen avausjaksollaan huikeat 1,1 miljoonaa tv-katsojaa.

Ohjelman ensimmäinen jakso esitettiin sekä AVAlla että MTV3-kanavalla ja yhteenlaskettu keskikatsojamäärä oli yli 750 000 ja katseluosuus 40 prosenttia.

Ohjelman ensimmäinen jakso keräsi suurta kiinnostusta myös sosiaalisessa mediassa. Ensitreffit alttarilla oli eilisen twiitatuin tv-sisältö, #ensitreffitalttarilla-tagilla twiitattiin peräti 1300 kertaa.

– Ensitreffit alttarilla on herättänyt valtavasti keskustelua parisuhteista ja avioliitosta. Olemme iloisia siitä, että ohjelma on kiinnostanut näin laajalti! Ensitreffit alttarilla sopii erinomaisesti AVAn ohjelmistoon, haluamme kertoa aitoja tarinoita, jotka puhuttelevat suurta yleisöä, kertoo AVAn kanavapäällikkö Jaana Pasonen.

– Ensi viikon jakso tulee olemaan erityisen tunteikas, kun parit vihitään ja pääsemme seuraamaan heidän yhteiseloaan. Nämä parit ovat ohjelmassa ihan tosissaan ja se näkyy, hän jatkaa.

Eilisessä avausjaksossa paljastettiin, että ohjelmassa lähdetään seuraamaan Miian ja Ollin, Pian ja Jussin sekä Violan ja Esan tarinoita. Nämä asinatuntijoiden tarkkaan valitsemat kuusi sinkkua sanoo ensitreffeillä tahdon.

Ohjelmassa asiantuntijoina toimivat psykoterapeutti-seksuaaliterapeutti Maaret Kallio, pastori Kari Kanala, folkloristi Mari Hatakka ja psykologi Kari Kiianmaa.

10-osainen sarja seuraa avioituneiden parien yhteiselämää viiden viikon ajan. Tarina alkaa ensitreffeistä, kun pari vihitään sukulaisten ja ystävien läsnäollessa. Luvassa on myös ulkomaille suuntautuva häämatka, yhteenmuutto sekä pariskunnan arkea. Viimeisessä jaksossa avioparit päättävät, haluavatko jatkaa avioliittoa vai jatkaa erilleen.

Ohjelma perustuu tanskalaiseen Married At First Sight -formaattiin, jonka toisen kauden avausjakso oli Tanskan katsotuin ohjelma viime syksynä. 

Ensitreffit alttarilla AVAlla tiistaisin klo 21.00.

Keskustele ohjelmasta AVAn Facebookissa tai Twitterissä #ensitreffitalttarilla

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja