Pia ja Jussi

Voiko rakkauden löytää tieteen keinoin? Ensitreffit alttarilla -ohjelman sinkut suostuivat siihen, että neljä parisuhdeasiantuntijaa etsii heille sopivan puolison ja menemään naimisiin ihmisen kanssa, jota eivät ole koskaan tavanneet. Pia ja Jussi ovat yksi sarjan pariskunnista. Lue lisää parista!

Pia

Pia on 37-vuotias filosofian maisteriksi valmistunut kustannustoimittaja. Hän on aikuinen nainen, jolla on takanaan kaksi pitkää parisuhdetta. Jälkimmäinen niistä päättyi ikävästi miehen ilmoitettua, ettei hän ole ollut vuosiin onnellinen. Aikaisemmissa suhteissaan Pia on ollut voimakas, vahva persoona ja asioista päättäjä. Nyt toivoo tasa-arvoisempaa, aikuista suhdetta.

Pia on sulatellut menneet ja täysin valmis rakastumaan ja perustamaan perheen. Pia harrastaa erittäin paljon liikuntaa, lisäksi laulaa kuorossa ja kokkaa sanojensa mukaan ”tajuttoman hyvää ruokaa”.

Juhani (Jussi)

Jussi on 33.-vuotias myynnin ja pientalomyyjän ammattitutkinnon suorittanut suomalaismies, joka on helposti lähestyttävä ja aito tyyppi. Harrastuksiin kuuluu motocross ja kaikenlainen liikunta, takana on jo kaksi maratoniakin.

Jussilla on takanaan pitkä parisuhde, jonka kaksi viimeistä vuotta hän oli naimisissa. Avioliitto päättyi ikävästi, ja nyt Jussin toiveissa on löytää uusi puoliso, jonka kanssa elää yhdessä loppuelämä.

Jussin unelmiin kuuluu talon rakentaminen. Talon hän on luvannut rakentaa sinne, minne tuleva rouva sen haluaa.

 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja