Viola ja Esa

Voiko rakkauden löytää tieteen keinoin? Ensitreffit alttarilla -ohjelman sinkut suostuivat siihen, että neljä parisuhdeasiantuntijaa etsii heille sopivan puolison ja menemään naimisiin ihmisen kanssa, jota eivät ole koskaan tavanneet. Viola ja Esa ovat yksi sarjan pariskunnista. Lue lisää parista!

Viola

Viola on 27-vuotias maskeeraaja ja opiskelija. Lähes kaikki asiantuntijat nimesivät Violan sinkkuporukan huikeimmaksi tyypiksi. Viola on aito ja ystävällinen ihminen, joka ei ota itseään ja maailmaa liian vakavasti.

Viola on ehtinyt kokea ja kokeilla elämässään monenlaista, mutta ei ole omien sanojensa mukaan koskaan ollut vakavassa parisuhteessa. Nyt hän on valmis pysähtymään ja asettumaan aloilleen.

Viola on liikunnallinen ja kiinnostunut hyvinvoinnista. Myös vastikään hankittu koiranpentu on tärkeä osa Violan arkea.

 

Esa

Esa on 29-vuotias psykologi. Hän on vastuuntuntoinen ja seurallinen tyyppi. Ystävät pitävät häntä sinkkuuden vuoksi pelimiehenä, mutta tästä tittelistä Esa itse on aivan eri mieltä.

Esalla on takanaan yksi pidempi suhde. Viisi vuotta sinkkuna suhanneen Esan suurin unelma tällä hetkellä on kumppanin löytäminen ja perheen perustaminen.

Esa urheilee paljon ja pelaa futista nelosdivaritasolla. Lisäksi hän tykkää käydä keikoilla ja soittaa kitaraa. Jos aikaa olisi, Esa haluaisi hankkia koiran. Onneksi Violalla sellainen jo onkin…

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja