Miia ja Olli

Voiko rakkauden löytää tieteen keinoin? Ensitreffit alttarilla -ohjelman sinkut suostuivat siihen, että neljä parisuhdeasiantuntijaa etsii heille sopivan puolison ja menemään naimisiin ihmisen kanssa, jota eivät ole koskaan tavanneet. Miia ja Olli ovat yksi sarjan pariskunnista. Lue lisää parista!

Miia

Miia on 32-vuotias lentoemäntä ja superromanttinen kaunotar, joka ei ole kohdannut sitä oikeaa: ainakaan niin, että tunne olisi ollut molemmin puoleinen.

Miian toiveissa on kumppani loppuelämäksi, mutta odotuksetkin yhteiselämästä ovat varsin kovat. Miialla on taustalla yksi avioliitto turkkilaisen miehen kanssa.

Miia työskentelee lentoemäntänä ja rakastaa reissaamista myös vapaa-aikana. Miialle tärkeitä ovat myös hänen matkailuaiheinen bloginsa ja tiibetinterrieri Bertta.

Olli

Olli on 29-vuotias kauppatieteiden maisteri.  Hän on sosiaalinen ja avoin persoona, joka tulee helposti toimeen muiden kanssa.

Ollilla on takanaan joitain parisuhteita, mutta sitä oikeaa elämänkumppania ei ole vielä löytynyt. Olli kertoo olevansa välillä liian kiltti, mutta yrittää opetella tervettä itsekkyyttä.

Olli harrastaa monipuolista liikuntaa ja rakastaa matkustelua. Olli ei halua seurustella seurustelun vuoksi, vaan toivoo tapaavansa sen oikean tyypin. Vaaleaveriköt viehättävät häntä erityisesti. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja